Tässä Huuhkajien kokoonpano Viroa vastaan – avauksessa jälleen yksi debytantti

© Kuva: Getty Images
Hollywoodin derby, suora striimi ja riskitön veto! Käytä hyväksesi!

Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa tänään harjoitusottelussa Viron. Qatarin Dohassa pelattava ottelu käynnistyy kello 14.00 Suomen aikaa ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Viasatilta, Viaplaylta ja Viafreeltä.

Tim Sparv toimii Huuhkajien kapteenina, ja avauksessa nähdään jälleen yksi A-maajoukkuedebytantti, Nicholas Hämäläinen. Juho Pirttijoki ei ole toipunut pelikuntoon.

Tiistaina pelatussa ottelussa Ruotsia vastaan Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva antoi A-maajoukkuedebyytin peräti viidelle pelaajalle. Ensiaskeleensa A-maajoukkueessa ottivat Lassi Lappalainen, Sebastian Dahlström, Kaan Kairinen, Saku Ylätupa ja Robert Ivanov.

Suomi voitti Ruotsin 1-0 Eero Markkasen maalilla.

Hollywoodin derby, suora striimi ja riskitön veto! Käytä hyväksesi!