© Kuva:

Tottenham – Chelsea: Lyö 100€ riskitön veto ja katso ottelu ilmaiseksi

Englannin Liigacup tarjoilee tiistaina todellisen helmen, kun Tottenham ja Chelsea kohtaavat. Pääset lyömään otteluun riskittömän vedon jopa 100€ asti ja pystyt samalla katsomaan pelin ilmaiseksi.

Riskittömän vedon 100€ asti tarjoilee Unibet. Pystyt lyömään 10€ – 100€ vedon otteluun. Jos vetosi menee väärin, saat rahat takaisin. Jos vetosi sen sijaan osuu, saat voitot vaikka heti takaisin tilillesi. Riskitön veto on tarjolla uusille asiakkaille.

Yksi peliajatus tiistaille olisi Tottenhamin voitto. Kun joukkueet kohtasivat viimeksi Valioliigassa, oli Tottenham parempi 3-1-lukemin. Tähän otteluun Tottenham saa kaiken lisäksi yhden päivän lepoaikaa enemmän. Tottenhamin suorasta voitosta saa kertoimen 2,60. Se kyllä kelpaa lapulle asti!

Näin 100€ riskittömän vedon ansiosta voit tehdä joko 260€ tilin tai saat omat takaisin. Ja kun teet tilin sekä talletat, näet jatkossa kaikki Liigacupin matsit ilmaiseksi UnibetTV:n kautta.

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö riskitön veto 100€ asti:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö riskitön veto (10€-100€) mihin tahansa otteluun. Pääset katsomaan Liigacupin matsit ilmaiseksi UnibetTV:n kautta.

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.