Tottenhamin pokaalia nostanut kapteeni kommentoi Harry Kanen roolia: ”Kaikkein tärkeintä”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin ylivoimainen ykköstähti Harry Kane sai kovan tällin joukkueen hävitessä Manchester Unitedille sunnuntaina. Hyökkääjän pelikunnosta ei ole vielä tietoa, poissaolon pituudeksi ollaan väläytelty jopa kokonaista kuukautta. Kane pelaa käytännössä jokaisessa Spursin ottelussa, olipa sitten kyseessä Valioliigan kärkikamppailu, tai kohtaaminen alasarjajoukkueen kanssa cup-kilpailuissa.

Joukkueen kapteeni, maajoukkuetehtävissä pokaaliinkin kiinni päässyt maalivahti Hugo Lloris sanoo, että ryhmä on valmis taistelemaan neljällä rintamalla, vaikka Kane joutuisikin sivuun. Kärkimiehen tilanteesta huolimatta Tottenham saa tulla tulevat viikot toimeen ilman Asian Cupiin matkaavaa Son Heung-miniä.

– Katsotaan seuraavassa ottelussa Fulhamia vastaan, miten pärjäämme ilman Harrya tai Sonia. Joukkue on täynnä tärkeitä yksilöitä, mutta tärkeintä on kollektiivisuus.

Liigan toiseksi viimeisenä oleva Fulham saattaa vielä olla kaadettavissa, mutta Lloris uskoo siis pääsarjan lisäksi menestykseen myös Mestarien liigassa, Liigacupissa, ja FA Cupissa.

– Tiedämme kaikki, miten tärkeä Harry on meille, mutta ei hän ole koko joukkueemme. Jalkapallossa on aina kyse joukkueesta ja siitä, miten jokainen pelaaja on valmis auttamaan ryhmää.

Valtaosa Spurs-pelaajista on täysin kokematon pokaalien voittamisen suhteen, Lloris puolestaan tietää jotain myös siitä.

– Yhtenäisyys on tärkeintä mestaruuksien voittamisessa. Olemme edelleen mukana kaikissa kilpailuissa.

Tottenham on Valioliigassa nyt kolmantena, yhdeksän pisteen päässä kärkijoukkue Liverpoolista. Sen maalisaldo tähänastisella kaudella on 46, Kanen henkilökohtainen osuus tästä on 14 osumaa. Heung-min on joukkueen toiseksi tehokkain osuja kahdeksalla maalillaan.

Lähteet: Four Four Two, Premier League


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.