© Kuva: Getty Images

Valioliiga: Tottenham – Manchester United | Vierasvoitolle jättikerroin 30,00

Valioliigassa nähdään sunnuntai-iltana odotettu huipputaisto, kun Tottenham saa vieraakseen Manchester Unitedin. Pääset lyömään kovavireistä Unitedia jättikertoimella 30,00.

Erikoistarjouksesta vastaa Mr.Green. United lähtee otteluun vireensä ansiosta vain pienenä altavastaajana, joten kerrointarjous on erinomainen. Näin lyömällä 1€ panoksen vierailijoiden puolesta voit tehdä 30€ tilin.

Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia eli raha on vaikka heti kotiutettavissa ulos.

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ panoksella Unitedille ja saat automaattisesti kertoimen 30,00. Jos United voittaa, saat 30€ tilillesi.

Lähtökohdat matsiin tasaiset

United on ollut managerivaihdoksen jälkeen kuin eri joukkue. Jose Mourinhon tilalle tullut Ole Gunnar Solskjær on johdattanut Unitedin jo viiden ottelun mittaiseen voittoputkeen. Samalla läpi kauden alisuorittaneet pelaajat ovat nostaneet tasoaan huomattavasti. Esimerkiksi Paul Pogba on kuin eri mies sitten Mourinhojen aikojen.

Sunnuntaina Solskjær kohtaa kovimman haasteensa managerina tähän asti, kun vastaan astelee ensimmäinen huippujoukkue. Tältä pohjalta voisi ajatella, että United on erityisen latautunut otteluun. Pelaajatilanne tosin aiheuttaa pientä päävaivaa, sillä Eric Bailly on pelikiellon takia sivussa. Chris Smalling, Alexis Sanchez ja Paul Pogba ovat kärsineet vaivoista, joten heidän toipumistaan seurataan vielä.

Tottenhamin puolella riittää myös vaivoja. Esimerkiksi Mousa Dembelen puuttuminen keskikentältä on vienyt vaihtoehtoja pois.

Ottelusta voisi ennakkoon povata runsasmaalista, kun ottaa huomioon Unitedin muuttuneen vireen hyökkäyspäässä. Tottenham ei ole myöskään maalipaikoissa arkaillut. Nyt on mielenkiintoista nähdä, kumpi joukkueista on vahvempi. Kertoimella 30,00 Unitedia on yksinkertaisesti pakko kokeilla.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa Mr.Greenin uusille asiakkaille. Maksimipanos 1€. Voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia.