Wayne Rooneyn edustaja selittää pidätystapausta – sekava tila johtui unilääkkeistä

© Kuva: Getty Images

Maailmalle levisi sunnuntaina Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin kaikkien aikojen parhaan maalintekijän Wayne Rooneyn pidätyskuva. Nykyisin DC Unitedia edustava Rooney pidätettiin 16. joulukuuta Dullesin lentokentällä julkisen päihtymyksen ja kiroilun takia.

Rooney on jo maksanut saamansa 25 dollarin sakon sekä 91 dollarin pidätysrikkomusmaksun. Oikeuden eteen hän ei joudu, mutta pelaajan edustaja katsoi silti parhaaksi selitellä tapahtunutta medialla juorujen katkaisemiseksi.

– Wayne Rooney pidätettiin Dullesin lentokentällä hänen saavuttuaan pitkältä lennolta Saudi-Arabiasta yksipäiväisen liikematkan jälkeen, edustaja selvitti Sky Sportsin mukaan.

– Lennon aikana Wayne otti hänelle määrätyn määrän unilääkkeitä. Yhdessä alkoholinkulutuksen kanssa se johti siihen, että hän oli saapuessaan sekavassa tilassa.

– Poliisi lähestyi häntä, ja pidätti hänet pienen rikkeen johdosta. Hänelle määrättiin kiinteä automaattinen sakko, ja hänet vapautettiin hieman myöhemmin lentokentällä.

– Asia on nyt loppuunkäsitelty. Wayne arvostaa tapaa, jolla kaikki asianosaiset häntä kohtelivat. Emme kommentoi asiaa enempää, edustaja päätti tiedotteessaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.