Bundesliigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen – molempien joukkueille kova vastus cup-arvonnassa

© Kuva: Getty Images

Saksan Bundesliigassa nähtiin sunnuntaina jälleen kaksi suomalaista yhtä aikaa kentällä, kun Niklas Moisanderin Werder Bremen isännöi Fredrik Jensenin FC Augsburgia. Moisander pelasi Bremenin puolustuksen keskustassa täydet minuutit, kun vihreäpaidat kukistivat Augsburgin maalein 4-0. 21-vuotias Jensen puolestaan vaihdettiin kentälle vieraiden ensimmäisenä vaihtona 53. minuutilla, Augsburgin oltua jo kolmen maalin tappiolla.

Bremen on sarjassa nyt kymmenentenä, vain kolmen pisteen päässä europeleihin oikeuttavasta kuudennesta sijasta. Augsburg on viidestoista, kolme pistettä karsintaviivan yläpuolella.

Jensen oli tehnyt viikolla näyttävän esityön Augsburgin 1-0 -voittomaaliin, kun joukkue eteni voitolla Holstein Kielistä Saksan Cupin kahdeksan parhaan joukkoon. Odotettavissa olikin, että peliaikaa voi olla luvassa myös Bundesliigan puolella, ja niin myös kävi.

Seuraavalle cup-kierrokselle Augsburg sai puolestaan haastavan vastustajan, sillä se isännöi puolivälierissä Bundesliigan neljäntenä olevaa RB Leipzigia. Helppo ei ollut Werder Bremeninkään arpa, sillä se matkustaa Gelsenkircheniin Schalken vieraaksi. Schalke on tosin ollut ehkä koko bundesliigakauden suurin alisuorittaja.

Saksan mahtiseura Bayern Müchenille onnetar hymyili, sillä Bayern pelaa puolivälierissä kotikentällään kakkosbundesliigan Heidenheimia vastaan. Yksi kakkossarjalainen nähdään välierissä varmasti, sillä neljännessä parissa vastakkain pelaavat toisen sarjaportaan Paderborn ja Hamburger SV.

Puolivälierät pelataan yksiosaisina 2. ja 3. huhtikuuta.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!