Carlo Ancelotti muistelee kohtalokasta tapahtumaketjua – pääosassa Gareth Balen itsekkyys

© Kuva: Getty Images

Real Madridin entinen päävalmentaja Carlo Ancelotti kertoo Il Napolistan haastattelussa, että walesilaistähti Gareth Balen itsekäs ratkaisu käynnisti lumipalloefektin, joka johti lopulta italialaisvalmentajan mukaan hänen potkuihinsa.

Ancelotti luotsasi Madridia vuosina 2013-2015 ja johdatti Los Blancosin ensimmäisellä kaudellaan seuran kymmenenteen Mestarien liigan mestaruuteen. Jälkimmäisellä kaudella palkintokaappiin lisättiin Uefa Super Cupin ja seurajoukkueiden MM-kisojen kultamitalit, mutta Ancelotti sai lähteä.

Nykyään kotimaassaan Napolia valmentava Ancelotti paljastaa, että yksi Balen ratkaisu käynnisti tapahtumaketjun, joka tulehdutti hänen ja seurapresidentti Florentino Pérezin välit peruuttamattomasti.

– Jos jokin asia ajaa minut hulluksi, niin se on itsekkyys. Kun pelaajan tulisi syöttää pallo, mutta hän ei syötä sitä, kommentoi Ancelotti.

– Madridissa otin Balen pois kentältä ottelussa Valenciaa vastaan. Hänen olisi pitänyt syöttää pallo (Karim) Benzemalle, joka olisi tehnyt maalin tyhjään verkkoon, mutta sen sijaan hän laukoi (ohi).

– Se oli se syy, joka käynnisti riidan Florentinon kanssa. Otin hänet (Balen) ulos, ja siitä se sotku alkoi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!