Real Madridin entinen päävalmentaja Carlo Ancelotti kertoo Il Napolistan haastattelussa, että walesilaistähti Gareth Balen itsekäs ratkaisu käynnisti lumipalloefektin, joka johti lopulta italialaisvalmentajan mukaan hänen potkuihinsa.

Ancelotti luotsasi Madridia vuosina 2013-2015 ja johdatti Los Blancosin ensimmäisellä kaudellaan seuran kymmenenteen Mestarien liigan mestaruuteen. Jälkimmäisellä kaudella palkintokaappiin lisättiin Uefa Super Cupin ja seurajoukkueiden MM-kisojen kultamitalit, mutta Ancelotti sai lähteä.

Nykyään kotimaassaan Napolia valmentava Ancelotti paljastaa, että yksi Balen ratkaisu käynnisti tapahtumaketjun, joka tulehdutti hänen ja seurapresidentti Florentino Pérezin välit peruuttamattomasti.

– Jos jokin asia ajaa minut hulluksi, niin se on itsekkyys. Kun pelaajan tulisi syöttää pallo, mutta hän ei syötä sitä, kommentoi Ancelotti.

– Madridissa otin Balen pois kentältä ottelussa Valenciaa vastaan. Hänen olisi pitänyt syöttää pallo (Karim) Benzemalle, joka olisi tehnyt maalin tyhjään verkkoon, mutta sen sijaan hän laukoi (ohi).

– Se oli se syy, joka käynnisti riidan Florentinon kanssa. Otin hänet (Balen) ulos, ja siitä se sotku alkoi.