Chelsean maalivahti Kepa Arrizapalaga aiheutti melkoisen kohun viime sunnuntaina Englannin Liigacupin finaalissa, kun hän kieltäytyi tulemasta vaihtoon. Chelsea-manageri Maurizio Sarri antoi keskiviikkona Kepalle opetuksen, mutta kommentoi tilanteen nyt olevan ohi.

Kepa sai katsoa Tottenham-ottelun penkiltä, kun Willy Caballero torjui Chelsealle tärkeän 2-0-voiton. Sen lisäksi Chelsea rankaisi Kepaa muun muassa lahjoittamalla tähtiveskarin viikon palkan hyväntekeväisyyteen.

Kepa siirtyi viime kesänä Chelseaan La Liga -seura Athletic Bilbaosta 80 miljoonalla eurolla. Miljoonat eivät merkanneet, kun Sarri halusti antaa Kepalle Tottenhamia vastaan pienen muistutuksen siitä, kuka määrää.

– Mielestäni tämä oli oikea päätös. Kepa teki ison virheen. Hän maksoi siitä seuralle ja nyt hän maksoi siitä joukkueelle, Sarri avasi Kepan istuttamista vaihtopenkille.

Sarri ei kuitenkaan aio olla pitkävihainen maalivahdilleen. Valmentajan mukaan Kepa on yhä Chelsean ykkösvahti ja tapaus on nyt käsitelty.

– Nyt se on ohi. Torstaista alkaen hän on taas meidän kanssamme ja hän on joukkueen mukana viikonloppuna. En tiedä, pelaako hän, mutta kahdesta seuraavasta ottelusta hän pelaa ainakin toisen.

– Nuorena sitä tekee virheitä. Tärkeintä on ymmärtää nopeasti, mitä tuli tehtyä. Mielestäni tämä asia on nyt käsitelty, Sarri totesi.