Chelsea-manageri Maurizio Sarri antoi opetuksen 80 miljoonan euron tähtivahdille kohun seurauksena: ”Nyt se on ohi”

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Chelsean maalivahti Kepa Arrizapalaga aiheutti melkoisen kohun viime sunnuntaina Englannin Liigacupin finaalissa, kun hän kieltäytyi tulemasta vaihtoon. Chelsea-manageri Maurizio Sarri antoi keskiviikkona Kepalle opetuksen, mutta kommentoi tilanteen nyt olevan ohi.

Kepa sai katsoa Tottenham-ottelun penkiltä, kun Willy Caballero torjui Chelsealle tärkeän 2-0-voiton. Sen lisäksi Chelsea rankaisi Kepaa muun muassa lahjoittamalla tähtiveskarin viikon palkan hyväntekeväisyyteen.

Kepa siirtyi viime kesänä Chelseaan La Liga -seura Athletic Bilbaosta 80 miljoonalla eurolla. Miljoonat eivät merkanneet, kun Sarri halusti antaa Kepalle Tottenhamia vastaan pienen muistutuksen siitä, kuka määrää.

– Mielestäni tämä oli oikea päätös. Kepa teki ison virheen. Hän maksoi siitä seuralle ja nyt hän maksoi siitä joukkueelle, Sarri avasi Kepan istuttamista vaihtopenkille.

Sarri ei kuitenkaan aio olla pitkävihainen maalivahdilleen. Valmentajan mukaan Kepa on yhä Chelsean ykkösvahti ja tapaus on nyt käsitelty.

– Nyt se on ohi. Torstaista alkaen hän on taas meidän kanssamme ja hän on joukkueen mukana viikonloppuna. En tiedä, pelaako hän, mutta kahdesta seuraavasta ottelusta hän pelaa ainakin toisen.

– Nuorena sitä tekee virheitä. Tärkeintä on ymmärtää nopeasti, mitä tuli tehtyä. Mielestäni tämä asia on nyt käsitelty, Sarri totesi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!