Espanjassa tehtiin naisten seurajalkapallon yleisömäärän Euroopan ennätys

© Kuva: Getty Images

Keskiviikkona tehtiin uusi yleisömäärän Euroopan ennätys naisten seurajalkapallossa, kun Athletic Bilbao kohtasi Atlético Madridin Coppa della Reinassa.

Bilbaon San Mamésin stadionille oli kerääntynyt 48 121 katsojaa. Atléti voitti ottelun 2-0 ja eteni kilpailun semifinaaleihin.

Keskiviikkona paikalla oli enemmän katsojia kuin yhdessäkään Athletic Bilbaon miesten edustusjoukkueen ottelussa on ollut tällä kaudella. Espanjan pääsarjassa, La Ligassa, pelaavat Bilbaon miehet ovat kuluvalla sesongilla vetäneet parhaimmillaan San Mamésille 46 860 silmäparia.

Naisten seurajalkapallon yleisömäärän maailmanennätys tehtiin viime vuoden toukokuussa Meksikossa. Tigresin ja Monterreyn ratkaisevassa finaaliottelussa lehtereillä oli 51 211 ihmistä.

Kaikkien aikojen yleisöennätys naisten jalkapallossa tehtiin vuoden 1999 MM-kisojen finaalissa, jossa kohtasivat Yhdysvallat ja Kiina. Turnaus pelattiin Yhdysvalloissa, ja kotijoukkue sai loppuotteluun tuekseen 90 185 katsojaa. Yhdysvallat voitti finaalin rangaistuspotkukilpailussa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.