Jalkavamma ei estänyt Neymarin villejä voitontansseja: ”PSG ei ole pelkästään minä”

© Kuva: Getty Images

PSG otti tiistaina tiukan otteen Mestarien liigan puolivälieräpaikasta kukistettuaan vieraskentällä Manchester Unitedin 2-0. Joukkueelle oli povattu vaikeuksia Neymarin ja Edinson Cavanin poissaoloista johtuen, mutta pariisilaisryhmä pelasi vakuuttavan ottelun ja ansaitsi vierasvoittonsa.

Jalkapöytäänsä paranteleva Neymarseurasi ottelua kavereidensa kanssa omassa kotikisastudiossaan, ja tuuletti maaleja villisti pomppien. Omien onnistumiset saivat brasilialaisen unohtamaan hetkeksi koko loukkaantumisen, sillä niin räväkästi hän sohvaltaan ylös ponnahti.

Pelin jälkeen Neymar vannoi uskovansa siihen, että tänä vuonna PSG voi mennä päätyyn saakka. Riippumatta siitä, onko hän itse pelikunnossa vai ei.

– PSG tulee voittamaan Mestarien liigan. PSG ei ole pelkästään minä, vaan meillä on uskomaton joukkue, jossa on mahtavia pelaajia ja loistava valmentaja. Sitä paitsi, kannattajamme ovat meille kuin kahdestoista pelaaja, kun pelaamme Pariisissa, Neymar hehkutti Red Bullin haastattelussa AS:n mukaan.

– Minulla ei ole epäilystä siitä, ettemmekö voita mestaruutta ja ettenkö minä pelaisi.

Neymar kertoi haastattelussa myös jalkapöytävammastaan toipumisesta.

– Hoito on vasta alkanut. Matka on pitkä, ja tulen saamaan pieniä päivittäisiä voittoja. Luojan kiitos rinnallani on mahtavia ammattilaisia ja seuran tuki, kuten myös ympäri maailmaa tulevien fanien tuki, Neymar kiitteli.

– Olen pelannut jalkapalloa pienestä pitäen, joten on vaikeaa olla erossa jalkapallosta, seuran rutiineista ja fanien läheisyydestä. Vuonna 2018 minulle kävi samalla tavalla. Niin kurjaa kuin se olikin, se kokemus teki minusta vahvemman ja paremmin valmistautuneen siihen, mikä minua nyt odottaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.