Juventuksella oli toinen tähtihyökkääjä mielessä ennen Cristiano Ronaldon hankintaa

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticin mukaan seura harkitsi kesällä hankkivansa argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardin kilpailijastaan Internazionalesta.

Italian hallitseva mestari päätyi tekemään vielä isomman yllätyshankinnan värväämällä Cristiano Ronaldon Real Madridista.

Juventus voitti viime keväänä Serie A:n seitsemättä kertaa putkeen, mutta Paratici kertoi Gazzetta dello Sportille, että seurajohto halusi ravisuttaa joukkuetta, joka putosi Mestarien liigasta puolivälierävaiheessa Real Madridia vastaan.

Ronaldo vihjasi puolivälierien aikaan edustajiensa välityksellä Juventukselle halustaan siirtyä Italiaan. Hänen siirtonsa aiheutti kaivatun järistyksen Juventuksen joukkueessa, joka on matkalla jälleen uuteen Serie A:n mestaruuteen.

Paratici kertoi Gazzetta dello Sportin haastattelussa, että 122 maalia Interille pommittanut ja nykyään joukkueen kapteenina toimiva Icardi, 25, oli Juventuksen vaihtoehto Ronaldolle.

– Meillä (Juventuksella) oli kokous aikaisin kesäkuussa. Minun mielessäni pyöri Gianluigi Buffonin lähteminen, joukkueen voittamat seitsemän mestaruutta ja vaikea putoaminen Mestarien liigasta. Joukkuetta oli motivoitava jollain tavalla, kommentoi Paratici.

– Tapasin puheenjohtaja Andrea Agnellin, varapuheenjohtaja Pavel Nedvedin, ja me kaikki olimme samaa mieltä. Meidän oli järkytettävä koko ympäristöä positiivisella tavalla.

– Meillä oli kaksi keinoa motivoida joukkuetta. Ensimmäinen? Se oli hankkia Icardi ja päästää uskomaton fiasko valloilleen. Toinen oli hankkia Cristiano Ronaldo.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliBorussia Dortmund matkasi Lontooseen suunniteltua myöhemmin – tähtipelaaja unohti passinsa
Seuraava artikkeliAjax huokaisee helpotuksesta – kaksi avainpelaajaa pelikunnossa Real Madridia vastaan