Manchester Cityllä kulkee taas. Tiistainen tappio Newcastlessa oli Citylle ikävä takaisku, mutta muuten se on voittanut kaikki vuonna 2019 pelaamansa ottelut. Tuorein voitto heltisi sunnuntaina, kun City kukisti Etihad Stadiumilla Arsenalin maalein 3-1 Sergio Agüeron hattutempun turvin.

Pep Guardiolalla on Arsenalin valmentaja Unai Emerystä vahva yliote, sillä Emery ei ole voittanut ainuttakaan miesten 11 kohtaamisesta vuosien varrella.

OptaJoe

@OptaJoe
11 - Pep Guardiola has never lost a match against Unai Emery in all competitions (W7 D4 L0) – the only manager he has faced more during his managerial career without losing is Joaquín Caparrós (13 games). Tormentor. #MCIARS

Vaikka City Arsenalin vakuuttavasti kellistikin, on Guardiola totuttu tuntemaan valmentajana, joka vaatii itseltään ja joukkueiltaan äärimmäisen paljon. Tästä tuorein osoitus saatiin jälleen sunnuntaina. Kotijoukkue johti jo peliä 3-1, kun Guardiola tulistui jostain suunnattomasti, pomppasi tuoliltaan pystyyn, paiskasi vesipullonsa maahan ja lähti karjumaan jotain pelaajilleen. Tätä miestä on sitten vaikeaa miellyttää.

Mikäli allaoleva twiitti ei näy, videonpätkän voi katsoa myös tästä linkistä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
😡 HARD TO PLEASE

Pep Guardiola is still not happy as #MCFC lead #Arsenal 3-1.

📺 Watch #MCFC v #Arsenal on Sky Sports PL or follow here: skysports.tv/ryINeB