Kuva Emiliano Salan turmakoneesta julki – onnettomuustutkinta tiedotti ruumiin löytyneen

© Kuva: Getty Images

Kaksi viikkoa sitten lentoturmaan joutuneen argentiinalaishyökkääjä Emiliano Salan tragedia alkaa paljastua hiljalleen yksityiskohtiakin myöten. Eilen Englannista tiedotettiin, että Salaa kuljettanut yksityiskone oli löytynyt merenpohjasta Englannin kanaalista. Tänään puolestaan lentoturmatutkinta julkaisi kuvan koneesta. Kuva on irrotettu kauko-ohjattavan ajoneuvon tallentamasta videokuvasta.

Tutkinnan johdosta tiedotettiin, että koneen sisällä on havaittu yksi ruumis. Sitä ei määritelty, onko ruumis Salan vai konetta lentäneen pilotti David Ibbotsonin.

Koneesta julkaistun kuvan teknisten tietojen perusteella koneen runko makaa noin 68 metrin syvyydessä. Jatkotoimista ei vielä ole julkisuuteen kerrottu.

Tutkinnan raportin odotetaan valmistuvan noin kuukauden kuluessa.

28-vuotias Emiliano Sala siirtyi 19. tammikuuta ranskalaisesta Nantesista Cardiffiin 17 miljoonan euron siirtosummalla. Hän joutui lento-onnettomuuteen vain kaksi päivää myöhemmin käytyään Nantesissa hyvästelemässä joukkuekavereitaan.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliCopa del Rey: Välierien avausosa Barcelona-Real Madrid ilmaiseksi netissä – joukkueuutiset ja loukkaantumiset
Seuraava artikkeliNaisten Suomen Cupin ja Kakkosen Cupin pudotuspeliparit arvottu