Lentoturmassa kuolleen jalkapalloilijan ystävä: ”Emiliano pakotettiin nousemaan lentokoneeseen”

© Kuva: Getty Images
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

28-vuotiaan jalkapalloilijan Emiliano Salan ja englantilaispilotti David Ibbotsonin henget vaatineesta lentoturmasta on tullut kuluneeksi jo kaksi viikkoa. Vihdoin sunnuntaina etsinnät johtivat tulokseen, ja lentokone löydettiin merenpohjasta Englannin kanaalista. Uhrien pelastamiseksi ei vain ollut enää mitään tehtävissä.

Maanantaina koneesta julkaistiin myös kuva. Onnettomuustutkinta tiedotti, että koneen sisällä on ruumis, mutta ruumiin henkilöllisyyttä ei ole tunnistettu.

28-vuotiaana kuolleen Emiliano Salan ystävä Maximiliano Duarte syyttää tragediasta avoimesti pelaajan agenttia Willie McKayta, joka järjesti Salalle Piper Malibu -merkkisen yksityiskoneen. Yksimoottorisen lentokoneen luotettavuutta vaikeassa säässä tehdylle lennolle on pidetty riittämättömänä.

– Tämän kaiken takana on yksi iso totuus: se, että tälle löytyy myös syyllinen. Emiliano ei ikinä päättänyt itse nousta siihen lentokoneeseen, Duarte jyrähti América Noticiasille Mundo Deportivon mukaan.

– Nämä kaikki ovat velvollisuuksia, joita ammattilaispelaaja hyväksyy. Emi pakotettiin nousemaan siihen koneeseen.

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliTiedätkö, kuka on Suomen A-maajoukkuehistorian nuorin pelaaja? Debyytistä tänään pyöreitä vuosia
Seuraava artikkeliLisää espanjalaisia Veikkausliigaan – Antonio Regueron kontaktit toivat RoPS:iin La Liga -seuran kasvatin