Lukas Hradecky haluaa Eurooppa-liigan finaaliin: ”Jos Ajax pystyi siihen, pystymme mekin”

© Kuva: Getty Images

Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon Bayer Leverkusen aloittaa torstaina urakkansa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Ensimmäisessä otteluparissaan Werkself kohtaa Venäjän sarjan kakkosena olevan Krasnodarin. Venäjällä pelattava avausosa alkaa Suomen aikaa klo 19.55.

Hradecky pelasi lohkovaiheen otteluista neljässä, päästäen niissä yhteensä seitsemän maalia. Tänään 29-vuotias suomalainen saanee jälleen torjuntavuoron. Hradecky katsoo tosin jo paljon ensimmäistä pudotuspelikierrosta kauemmas, sillä hän haluaa edetä Bakussa toukokuussa pelattavaan loppuotteluun. Pontta tavoitteeseen veräjänvartija saa siitä, että Leverkusenia valmentaa tätä nykyä Peter Bosz, joka oli saman kilpailun finaalissa Ajaxin kanssa kaksi vuotta aiemmin.

– Hän tietää, miten se onnistuu. Minä olen varma: Jos Ajax pystyi siihen, niin pystymme mekin, Hradecky täräyttää RP-Online -sivustolle.

Leverkusenilla on takanaan tuore cup-pettymys, sillä Kakkosliigan Heidenheim sysäsi sen viime viikolla ulos Saksan Cupista. Nyt työtapaturman ei haluta toistuvan.

– Toivon, että se, mitä Heidenheimissa tapahtui, ei tapahdu uudelleen. Joskus jalkapallossa vain tapahtuu selittämättömiä asioita, Hradecky pyöritteee.

Suosikin viitastaan huolimatta Leverkusen ei aio kohdata Krasnodaria takki auki.

– Vaikka avausosa onkin heidän ensimmäinen pelinsä talvitauon jälkeen, ei Krasnodar mikään turistijoukkue ole. Ottelusta tulee vaikea, Hradecky uskoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.