Man Unitedin ex-floppipelaajalta paljastus – yksi riita muutti kaiken: ”Hän ei pitänyt siitä, miten puhuin hänelle”

© Kuva: Getty Images

Ángel Di María muistetaan Manchester Unitedissa yhtenä seuran kaikkien aikojen floppihankintana.

Argentiinalaistaituri siirtyi Unitediin Real Madridista kesällä 2014 noin 53 miljoonalla eurolla. Di Marían, 31, aika Unitedissa kesti vain yhden kauden ja piti sisällään 32 ottelua, joissa hän teki yhteensä neljä osumaa ja antoi 12 maalisyöttöä. Kesällä 2015 hän siirtyi nykyiseen seuraansa, Paris Saint-Germainiin.

Häneltä odotettiin hintalappuunsa nähden enemmän, ja kannattajat olivat raivoissaan hänen lähtiessä Pariisiin vain yhden kauden jälkeen.

Unitedin kannattajat buuasivat hänelle viime viikolla, kun PSG saapui Mestarien liigassa vieraaksi Old Traffordille. Argentiinalainen vastasi entiselle kotiyleisölleen syöttämällä joukkueensa molemmat osumat 2-0-voitossa.

Di María kertoo ESPN Redesin haastattelussa, että hän nautti ajastaan Manchesterissa, kunnes hänellä ja joukkueen silloisella managerilla Louis Van Gaalilla menivät sukset ristiin.

Van Gaal viihtyi Unitedissa lopulta vain yhden kauden Di Maríaa pidemmin. Hän sai potkut kauden 2015-16 jälkeen, ja on ollut siitä lähtien vailla seuraa.

– Olin Manchesterissa ja kaikki sujui Van Gaalin kanssa hyvin ensimmäisen kahden kuukauden ajan.

– Yhden riidan jälkeen asiat muuttuivat. Suhteemme ei ollut enää sama.

– Riita Van Gaalin kanssa syntyi, koska hän näytti minulle aina huonoja ja negatiivisia asioita (pelaamisestani), ja se häiritsi minua.

– Yhtenä päivänä riitelin hänen kanssa. Sanoin hänelle, että en halua nähdä niitä asioita enää ja että tein asioita hyvin. Kysyin häneltä, miksi hän ei näytä minulle niitä hyviä asioita.

– Hän ei pitänyt siitä, miten puhuin hänelle, ja siitä koko ongelma lähti liikkeelle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.