Täksi kaudeksi KPV:n riveihin, ja siis takaisin Veikkausliigaan siirtynyt Patrick Poutiainen on keskikentällä tapahtuvien töidensä lisäksi myös rap-artisti. Riimien ja striimien maailmassa taiteilijanimellä Nico Patrick liikkuvan 27-vuotiaan tuoreen albumin nimi on Optinen harha.

Melodisemman pään räppiä sisältävä 10 biisin paketti esittelee jyväskyläläislähtöisen, viime vuosina JJK:ta ja KuPS:ia edustaneen pelurin uudella tavalla.

Vaatii rohkeutta tehä mitä haluu / ku joka toinen sanoo ettei sitä tajuu,riimittelee Poutiainen sinkkubiisinsä Ei jossiteltavaa alkajaisiksi.

Ollaan päästy paikkaan missä rajotukset vain hidastaa / muttei pysäytä, kun uskaltaa antaa mennä vaan / ensimmäinen askel epävarmuuden pihamaa / löydä rohkeus kokeilla / onnistut tai et, mut ei jätetä tänne jossiteltavaa.

Pohjanmaalla, myös Kokkolassa on vahvemmat rap-perinteet kuin moni välttämättä edes uskoisi. Muun muassa yksi maan eturivin tekijöistä, nykyisin Lyömättömät-yhtyeen jäsenenä tunnettu Solonen on kotoisin juuri Kokkolasta, ja näyttäytyy mielellään KPV:n huivi kaulassa. Kenties kuulemme jatkossa kaksikon esiintyvän yhdessä?

Räpin tekeminen ei kotimaisille jalkapalloilijoille sinänsä ole uusi asia; moni saattaa muistaa myös ainkain Nikolai Alhon seikkailut musiikin maailmassa.