Real Madridin pelaaja ihmettelee Gareth Balen käytöstä – walesilaistähti jätti joukkueen yhteisen illallisen väliin

© Kuva: Getty Images

Real Madridin maalivahdin Thibaut Courtois’n mukaan hänen joukkuekaverinsa Gareth Bale ei ole sopeutunut espanjalaiseen elämäntyyliin ja -tapoihin.

Balea, 29, on aikaisemmin kritisoitu siitä, että hän ei ole opetellut puhumaan espanjaa, vaikka on pelannut Madridissa kohta kuusi vuotta. Laitapuolustaja Marcelon mukaan Bale puhuu vain englantia ja kommunikoi joukkuekaveriensa kanssa elein ja käsimerkein.

Aiemmin Atlético Madridissa pelannut ja viime kesänä Real Madridiin siirtynyt Courtois, 26, sanoo, että walesilaislaituria kutsutaan joukkueen kesken ”golfariksi”, koska hän viettää valtaosan vapaa-ajastaan golfkentällä.

Courtois ihmetteli taannoin, kun Bale ei osallistunut joukkueen yhteiselle illalliselle, vaan meni nukkumaan.

– Garethia on hyvin vaikea kuvailla yhdellä sanalla, kommentoi Courtois belgialaislehti HLN:lle.

– Sanoisin, että hän on todella lahjakas, mutta se on sääli, että sitä lahjakkuutta estetään usein loistamasta.

– Minä elän kuin henkilö, joka on syntynyt ja kasvatettu Madridissa. Syön myöhään ja menen myöhään nukkumaan. Se on heidän elämäntyylinsä.

– Yhtenä iltana menimme syömään koko joukkueen kanssa, mutta Bale ja Toni Kroos eivät tulleet paikalle. Heidän mielestään illallinen oli liian myöhään.

– Sovimme, että saavumme ravintolaan puoli kymmeneltä illalla ja aloitamme ruokailun noin varttia yli. Keskiyöhön mennessä joimme kahvia.

– Menemme nukkumaan noin yhdeltä yöllä ja harjoittelemme joka aamu yhdeltätoista. Minusta se on täydellinen aika. Mutta Bale sanoi meille, että hän ei tule, koska menee nukkumaan yhdeltätoista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.