Real Madrid ja Barcelona kohtaavat tänään keskiviikkona Copa del Reyn välierien toisessa osassa Madridin Santiago Bernabéulla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 6. helmikuuta Camp Noulla 1-1-tasapeliin.

Illan ottelu alkaa Suomen aikaa kello 22.00, ja sen näyttää Elisa Viihde.

Toisesta finaalipaikasta mittelöivät torstaina Valencia ja Real Betis, jotka pelasivat ensimmäisessä osaottelussaan 2-2-tasapelin Betisin Benito Villamarínilla. Copan kaksiosaisissa otteluissa on käytössä vierasmaalisääntö.

Madrid ja Barça ovat julkistaneet alustavat kokoonpanonsa illan cup-clásicoon. Merkittävin poissaolija on, viikko viikolta vähemmän yllättäen, Real Madridin keskikenttäpelaaja Isco.

Espanjalaistaituri palasi tällä viikolla selkävammansa jälkeen Madridin harjoituksiin, mutta hän ei siltikään mahtunut päävalmentaja Santiago Solarin 20 pelaajan listalle, josta putoaa vielä kaksi nimeä pois.

Isco on muutoinkin jäänyt todella vähälle vastuulle Solarin siirryttyä päävalmentajaksi lokakuun lopussa. Hän on ollut Solarin aikana avauskokoonpanossa vain kolme kertaa.

Marcos Llorente on sivussa illan ottelusta loukkaantumisen takia. Kokoonpanon ulkopuolelle jäivät valmentajan päätöksestä Iscon lisäksi Jesus Vallejo, Brahim Díaz ja Mariano.

Barcelonankaan kokoonpanosta ei järisyttäviä yllätyksiä löydy. Sairastuvalla ovat yhä Rafinha ja Thomas Vermaelen, mutta kokoonpanoon palaavat Arthur ja kakkosmaalivahti Jasper Cillessen, joka pelasi ennen loukkaantumistaan jokaisessa Copan pelissä.

Katalonialaisten päävalmentaja Ernesto Valverde päätti jättää Jean-Clair Todibon, Sergi Samperin, Jeison Murillon ja Kevin-Prince Boatengin kokoonpanostaan pois.

Barcelonan nimeämistä pelaajista yksi tulee jäämään vielä sivuun.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📝 ¡Nuestros 20 convocados para el #RMClasico!
#RMCopa | @caixabank

FC Barcelona

@FCBarcelona
The #CopaBarça #ElClásico Squad.

1. Ter Stegen
2. Semedo
3. Piqué
4. Rakitic
5. Sergio
7. Coutinho
8. Arthur
9. Suárez
10. Messi
11. Dembélé
13. Cillessen
14. Malcom
15. Lenglet
18. Jordi Alba
20. Sergi Roberto
21. Aleñá
22. Vidal
23. Umtiti
30. Iñaki Peña

#ForçaBarça