Suomalaislupaus antoi vahvat näytöt, seuraavaksi Bundesliigan jättiläisen kimppuun? – Asiantuntija: ”Ei juuri isompaa näyttöpaikkaa tule”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Fredrik Jensen on pikku hiljaa saanut loukkaantumisensa jälkeen vastuuta seurassaan Augsburgissa. Perjantai-iltana olisi edessä maukas taisto Bayern Münchenia vastaan.

– Jännityksellä odotan, pääseekö Jensen kentälle. Bundesliigassa ei juuri isompaa näyttöpaikkaa tule kuin päästä pelaamaan Bayern Münchenia vastaan, ottelua Viasatille selostava Ville Kuusinen toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Jensenin osakkeet nousivat viime viikolla, kun hän alusti upeasti cupissa Augsburgin voittomaalin Holstein Kielia vastaan.

– Huuhkajienkin kannalta olisi tärkeää, että Jensen saisi vastuuta. Kuusinen huomauttaa.

Augsburgille perjantaina on luvassa hikinen ilta, vaikka joukkue kotikentällään saakin pelata. Bayern München on noussut mukaan mestaruustaistoon Borussia Dortmundin kompuroinnin myötä. Augsburg puolestaan sinnittelee putoamista vastaan.

– Bayern on nyt siitä erikoisessa tilanteessa, että joukkue ei pysty tässä vaiheessa kevättä säästelemään pelaajiaan Mestarien liigaa varten. Valmentaja Niko Kovac tietää, että jos mestaruutta ei tule, niin potkut ovat lähellä, Kuusinen alleviivaa.

Bayern on nyt viisi pistettä sarjaa johtavan Borussia Dortmundin perässä, mutta joukkueiden kauden toinen keskinäinen peli on vielä pelaamatta.

– Bayern ei ole oikein missään vaiheessa kautta vakuuttanut, mutta kyllä joukkueen materiaali on niin kova, että heidän pitäisi tämä ottelu hoitaa, Kuusinen puntaroi.

Augsburgin ja Bayern Münchenin välinen ottelu tulee perjantaina 15. helmikuuta suorana lähetyksenä Viasatilta ja Viaplaysta alkaen kello 21.20.

Juho Hirvonen


PÄIVÄN VIHJE: ARSENAL – VILLARREAL

Isoja panoksia Lontoon illassa – kokeeko Gunners ilon vai pettymyksen kyyneliä?