© Kuva: Juha Tamminen

Valioliiga: Manchester United – Liverpool | Liverpoolin voitosta kerroin 20,00

Sunnuntaina pelataan iso Valioliiga-ottelu, kun Manchester United saa vieraakseen Liverpoolin. Pääset nauttimaan ja tekemään tiliä pelkästään futista katsomalla.

Liverpool on pudonnut Valioliigassa toiseksi, mutta otteluita on yksi vähemmän kuin Manchester Cityllä. Voitto sunnuntaina olisi Liverpoolille tärkeä, jotta piikkipaikka olisi taas valloitettu. Vastus ei ole helppo, mutta Liverpool on joka tapauksessa suosikki otteluun.

Manchester United on piristynyt valmentajavaihdoksen myötä. Ole Gunnar Solskjær on puhaltanut ryhmään eloa, mutta puhkaisiko Mestarien liigassa kärsitty kotitappio PSG:lle kuplan? Jos Manchester United alisuoritti kauden alun, onko Ole Gunnar Solskjærin komennossa ryhmä jopa pelannut yli tasonsa? Ehkä vastauksia tähän saadaan jo sunnuntaina!

Lyö Liverpoolin puolesta veto kertoimella 20,00

Peliyhtiö Mr.Green tarjoilee Liverpoolin voitosta käsittämätöntä kerrointa 20,00. Normaalisti Liverpoolin kerroin on luokkaa 2,30. Mr.Green antaa tämän jättikertoimen erikoistarjouksena uusille asiakkailleen. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, pääset hyödyntämään tarjouksen ja saat voitot käteisenä tilille ilman kierrätysvaatimuksia.

Ohjeet:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta rahaa.
3. Lyö 1€ panoksella Liverpoolin voittoa. Saat kertoimen 20,00. Näin voit tienata 1€ panoksella 20€ voiton.

Liverpoolin pitäisi viedä pisteet mukanaan

Molemmat joukkueista ahkeroi viikolla. Liverpool pelasi kotona maalittoman tasapelin Bayern Münchenia vastaan. Manchester United puolestaan voitti FA Cupissa Chelsean ja palasi voittojen tielle PSG-tappion jälkeen. Unitedille voitto oli varmasti tärkeä piristysruiske Mestarien liigassa kärsityn pettymyksen jälkeen.

Liverpool oli puolestaan viikolla vakuuttava, vaikka se tasapeliin jäikin kotikentällään. Liverpool joutui laittamaan ottelussa toppariparissa uusiksi, kun Fabinho ja Joel Matip luutivat keskuspuolustuksessa. Siihen nähden peliesitys oli suorastaan loistava.

LIverpool on ollut läpi kauden loistava, vaikka viime aikoina kone alkoikin yskiä. Ottelu Bayern Müncheniä vastaan kuitenkin osoitti, että tiukoissa otteluissa ryhmä huokuu itseluottamusta. Olisi yllätys, jos Liverpool ei kampeisi nyt tästä matsista voittoa lähes parhaalla miehistöllään. Unitedilla on nyt loukkaantumishuolia enemmän, kun poissa on esimerkiksi Jesse Lingard ja Anthony Martialin tilanne on epävarma.