Ei liene kauaa haettu olettamus väittää, että Atlético Madridin punavalkoraitapaidat näkevät painajaisia Cristiano Ronaldosta. Atlético Madrid -fanit ovat unelmoineet historiansa ensimmäisestä Mestarien liigan voitosta jo jonkin aikaa. Tiistaina unelma katkesi pudotuspeleissä viidennen kerran valmentaja Diego Simeonen aikakaudella, ja viidennen kerran asialla oli Cristiano Ronaldo.

Keväällä 2014 ja keväällä 2016 Atlético taipui vasta loppuottelussa Cristiano Ronaldon edustamalle Real Madridille. Vuonna 2015 Real pudotti Atléticon puolivälierissä ja vuonna 2017 välierissä. Viime vuonna Atlético ei selviytynyt pudotuspelivaiheeseen – mutta valloitti sen sijaan Eurooppa-liigan – ja tänä keväänä arpa heitti jälleen sen tielle Cristiano Ronaldon, nyt Juventuksen paidassa.

Portugalilainen teki Juventuksen 3-0 -voitossa hattutempun ja pudotti Atléticon yhteismaalein 3-2. Vanha painajainen oli palannut Atléticon uniin.

OptaJose

@OptaJose
5 - @Cristiano has appeared in all #UCL KO Rounds where Simeone’s Atlético de Madrid has been eliminated (2014, 2015, 2016, 2017 & 2019). Surrender

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
Últimas 5 eliminaciones del Atlético de Madrid en Fase KO de Champions League:

> 2013-14: final contra Cristiano
> 2014-15: cuartos de final contra Cristiano
> 2015-16: final contra Cristiano
> 2016-17: semifinales contra Cristiano
> 2018-19: octavos contra Cristiano

Hattutemppu oli Cristiano Ronaldon uran neljäs Atlético Madridin verkkoon. Mestarien liigassa Ronaldo jakaa hattutemppuennätyksen yhdessä Lionel Messin kanssa, molemmilla kolmen maalin iltoja on kahdeksan. Kaikkiaan Cristiano Ronaldo on tehnyt uransa aikana 52 hattutemppua.

Squawka Live

@Squawka_Live
Koke must be pretty sick of Cristiano Ronaldo by now:

2017: Scores hat-trick for Real Madrid vs. Atletico Madrid
2018: Scores hat-trick for Portugal vs. Spain
2019: Scores hat-trick for Juventus vs. Atletico Madrid

Three hat-tricks for three different teams for CR7.

– Olen todella onnellinen, tämä on on ollut maaginen ilta, Ronaldo totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Joukkueella oli uskomaton asenne ja Mestarien liigan mentaliteetti. Jos jatkamme näin, olemme hyvällä tiellä.

– Uskoimme voivamme päästä jatkoon ja pääsimmekin. Atléticoa vastaan on todella vaikeaa tehdä kolmea maalia, mutta onnistuimme siinä. Juuri tätä varten Juventus hankki minut, tämä on minun työtäni, portugalilainen hehkutti.

Marcan jo ennen ottelua julkaiseman jutun mukaan Ronaldo oli luvannut läheisilleen hattutempun ja Juventuksen jatkopaikan. Sanansa mittainen mies.