Bayern Münchenin läpimurtopelaajalle jatkopahvi – ”Tärkeä palanen tulevaisuuttamme”

© Kuva: Getty Images

Bayern München tiedottaa solmineensa jatkosopimuksen laitahyökkääjä Serge Gnabryn kanssa. 23-vuotiaan saksalaisen vanha sopimus ulottui kesään 2020, mutta nyt sitä jatkettiin kolmella vuodella vuoteen 2023.

– Olemme iloisia, että kiinnittimme Sergen pitkäksi aikaa FC Bayerniin. Hän on ottanut ensimmäisellä kaudellaan riveissämme ison askeleen eteenpäin, seuran urheilujohtaja Hasan Salihamidzic kehuu.

– Serge on yksi nuorista hurjapäistämme ja tärkeä palanen Bayernin tulevaisuutta. Olemme varmoja siitä, että meille on hänestä vielä paljon iloa.

Gnabry on tehnyt tällä kaudella Bayernille 29 ottelussa kahdeksan maalia ja antanut viisi maalisyöttöä.

Taannoinen superlupaus siirtyi VfB Stuttgartista Arsenaliin vain 16-vuotiaana vuonna 2011. Syksyllä 2012 hän debytoi Valioliigassa täytettyään vain vähän aikaisemmin 17 vuotta. Arsenalin edustusjoukkueessa Gnabry sai kuitenkin vuosien saatossa peliaikaa vain 18 ottelussa, ja niinpä Gunners myi Gnabryn Werder Bremeniin kesällä 2016 viiden miljoonan euron siirtosummalla.

Kaudella 2016-2017 Gnabry teki Bremenille 11 liigamaalia, ja sai Bayernin kiinnostumaan. Bayern maksoi Gnabrysta 8 miljoonaa euroa, ja nyt nuorukaisen arvo on Transfermarktin mukaan kohonnut jo 40 miljoonaan. Viime kaudella lainapestillä Hoffenheimissa Gnabry teki 22 ottelussa 10 maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä.

Vikkeläkinttuinen Gnabry on pelannut myös Saksan A-maajoukkueessa jo viisi ottelua. Niissä hän on viimeistellyt neljä maalia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.