Bayern München isännöi keskiviikkona Liverpoolia huippujännittävässä Mestarien liigan kamppailussa. Avausosa päättyi 0-0, joten jatkopaikan suhteen on vielä kaikki auki.

Kotijoukkue joutuu otteluun kuitenkin jälleen ilman konkarilaituriaan Arjen Robbenia. 35-vuotias hollantilainen ei pelannut myöskään otteluparin avausosassa. Robben on ollut koko alkuvuoden tositoimista sivussa. Hän palasi Bayernin harjoituksiin tiistaina, mutta loukkaantui välittömästi uudelleen. Nyt revähti oikea pohje.

– Arjen Robben loukkasi tiistaina pohjettaan ja jää jälleen sivuun. Liverpool-peli ei tule kysymykseenkään, valmentaja Niko Kovac kertoi Sport Bildille.

Robben treenasi joukkueen kanssa tunnin, mutta joutui sitten jättämään kentän. Pohje oli tiettävästi oikutellut jo aiempina päivinä. Edellisen ottelunsa konkarilaituri on pelannut marraskuussa. Kauden aikana aiemmin ovat oikutelleet niin polvi kuin reisi, mutta silti Robben on tehnyt 15 ottelussa hyvät tehot viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Bayern selvitti kuitenkin kenraaliharjoituksensa ennen Liverpool-ottelua näytöstyyliin myös ilman Robbenia, sillä se läksytti Wolfsburgia lauantaina tennislukemin maalein 6-0. Kaksi maalia tehneestä Robert Lewandowskista tuli samalla bundesliigahistorian paras ei-saksalainen maalintekijä.

Bayern-leirissä elätellään yhä toiveita toisen toipilaan, Kingsley Comanin pelaamisesta Liverpoolia vastaan. Coman palasi harjoituksiin torstaina.