Cristiano Ronaldo ei ollut ainut, joka kuittaili Atléticon valmentajalle – Juventus-tähdiltä oma versio pallituuletuksesta katsomossa

© Kuva: Getty Images
Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Juventuksen portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo oli keskiviikkona ottelun ehdoton hahmo, kun joukkue kaatoi Atlético Madridin 3-0 Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa.

Ronaldo iski hattutempun ja tuuletti Juventuksen nousua 0-2-tappioasemasta jatkopaikkaan kuittailemalla Atlétin päävalmentajalle Diego Simeonelle, joka juhli kolme viikkoa sitten joukkueensa voittoa ns. cojones-tuuletuksellaan eli tarttumalla itseään haarovälistä. Ronaldon tuuletus oli samankaltainen ja jopa hieman korostetumpi.

Simeone sai tuuletuksestaan Euroopan jalkapalloliitolta Uefalta 20 000 euron sakot.

– Cristiano Ronaldo on maailman paras. Hän voi tarjota tällaisia peliesityksiä isoina iltoina, Simeone ylisti Mirrorin mukaan.

– Hän varmaan näki, miten minä tein sen Wanda Metropolitanolla ja yritti minun tapaani osoittaa luonnettaan, kommentoi Simeone portugalilaisen tuuletusta.

Sosiaalisessa mediassa pyörii video, josta paljastuu, että Ronaldo ei ollut ainut, joka kuittaili Simeonelle keskiviikkona. Osa Juventuksen kokoonpanosta sivussa olleista pelaajista esitteli myös innolla omia versioitaan pallituuletuksesta Atlétin vaihtopenkin suuntaan. Videolla näkyvät ainakin Andrea Barzagli, Douglas Costa, Sami Khedira, Juan Cuadrado ja Alex Sandro.

Jos videota ei näy, voit katsoa sen täältä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!