© Kuva: Getty Images

Erikoistarjous: Huuhkajien voitosta jättikerroin 100,00

Huuhkajat avaa EM-karsinnat launtaina vierasottelulla Italiaa vastaan. Pääset lyömään Suomen voittoa jättikertoimella 100,00.

Huuhkajat lähtee otteluun tietysti selkeänä altavastaajana, mutta jättikerroin 100,00 on tietysti todella suuri kerroin. Kyse on erikoistarjouksesta, jonka Mr.Green antaa uusille asiakkailleen karsinta-avauksen kunniaksi. Normaalisti tuo kerroin on tietysti rutkasti pienempi!

Pääset lyömään otteluun 1€ panoksella ja tekemään 100€ voiton, jos Huuhkajat vaan nappaa kolme pistettä. Tarjous ei pidä sisällään mitään kierrätysvaatimuksia eli saat napattua rahat vaikka heti tilille.

Näin lunastat jättikertoimen 100,00 Huuhkajien voitosta

Peliyhtiö Mr.Green antaa erikoistarjouksia uusille asiakkailleen. Näin ollen pystyt käyttämään tarjouksen, jos et ole vielä tehnyt pelitiliä. Kun asetat kohteeseen 1€ panoksella vedon, muuttuu kerroin automaattisesti muotoon 100,00.

Maksimipanos kohteeseen on 1€. Jos vetosi osuu, saat rahat heti tiilille ilman kierrätysvaatimuksia.

Ohjeet:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta Huuhkajat lapulle 1€ panoksella. Jos Huuhkajat voittaa, saat pelin jälkeen 100€ tilille ilman kierrätysvaatimuksia.

Onko Huuhkajilla yllätyssaumoja?

Otsikon kysymykseen on helppo antaa vastaus: totta kai on. Markku Kanervan luotsaama miehistö näytti UEFA Nations Leaguen otteluissa todella yhtenäiseltä ja yllätysvalmiilta. Lopputuloksena oli lohkovoitto ja monta mallikasta esitystä. Ei ole mitään syytä, miksi hyvät esitykset eivät saisi nyt jatkoa EM-karsinnoissa.

Italia ei pääse otteluun aivan parhaalla miehistöllä, mikä parantaa vähän sinivalkoisten yllätysmomenttia. Napolin hyökkääjä Lorenzo Insigne, Fiorentinan laitahyökkääjä Federico Chiesa sekä AS Roman laitapelaajan Alessandro Florenzin panos jää tästä pelistä puuttumaan.

Edellisessä MM-karsinnoissa Italialla oli vaikeuksia. Suomen yhtenäinen puolustus ja nopeat vastahyökkäykset tekevät Suomesta tällä kertaa todella vaikeasti voitettavan. Voisiko Teemu Pukin hirmuvire saada jatkoa lauantai-iltana?

Suomen kannalta ikävää on sekä Jere Urosen että Jukka Raitalan poissaolot. Jos Kanerva keksii lääkkeet näihin pakkien poissaoloihin, on mikä tahansa mahdollista. Kyllä tässä Suomeen voittoon uskotaan ja luotetaan – siksi jättikerroin 100,00 on otettava talteen!