La Liga
Getafe – Huesca
Lauantai 09.03. klo 21:45

La Ligan lauantai-illan matsi Getafen kotistadionilla, Coliseum Alfonso Pérezillä ei itsessään ole jalkapalloilullisesti kaikkein kuumimmasta päästä. Silti se herättää betsimielessä kiinnostusta. Sarjataulukon takaa löytyy muuta mielenkiintoista ja markkinat eivät joka suhteessa ole täysin jiirissä tämän matsin suhteen.

Getafe: kausi, joka muistetaan

Getafe on matkalla kohti parasta kauttaan ikinä. José Bordalásin kipparoima joukkue on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä ja suoritusta voi pitää upeana – vaikkakin on muistettava, että joukkue on saanut hieman liikaa pisteitä peliesityksiinsä nähden.

Kärjet Jaime Mata ja Jorge Molina ovat molemmat päässeet kymmenen maalin kerhoon. Euroopan kentät ovat täysin realismia Getafelle ensi kaudella, ellei joukkueelta lopu bensa ennen kevättä. Tähän mennessä tästä ei ole nähty minkäänlaisia merkkejä – joukkue rymistelee ilon kautta eteenpäin.

Huesca ei luovuttanut

Sarjanousija Huescan syksy oli todella vaikea, eikä mikään näyttänyt pelastavan joukkuetta paluulta takaisin Segundaan. Vaikka Aragonian pikkujoukkue on edelleen sarjajumbona, ei putoamisviivaan ole tällä hetkellä kuin kolme pistettä ja joukkue on takuulla tauluaan parempi.

Tähän otteluun Huesca ei pääse aivan optimaalisista lähtökohdista, sillä loukkaantumiset ovat kupanneet varsinkin sen keskikenttää ja alakertaa. Etenkin Jorge Miramónia ja Jorge Pulidoa voi tulla ikävä lauantaina.

Vetosuositus

Getafe – Huescan totals-markkinat näyttävät hieman yllättäviltä, kun ottaa huomioon vieraiden kokoonpano-ongelmat. Korkeat maalilukemat ovat hyvinkin mahdollisia ja tähän voi ottaa kantaa ihan oikealla rahalla. Huesca pystyy myös tekemään peliä, kunhan saa vain käytettyä maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen. Vetosuositus on yli 2,5 maalia kertoimella 2,30.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Getafe – Huesca ja kohteeseen Ottelussa yli 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.