Italian maailmanmestarijoukkueen kapteeni Kiinan maajoukkueen päävalmentajaksi

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Italian A-maajoukkueen entinen toppari ja kapteeni Fabio Cannavaro on nimitetty Kiinan A-maajoukkueen päävalmentajaksi.

Cannavaro, 45, korvaa tehtävässä maanmiehensä Marcello Lippin, joka valmensi joukkuetta vuodesta 2016 lähtien ja erosi tammikuussa Kiinan pudottua Aasian-mestaruuskilpailuissa puolivälierävaiheessa. Lippi jatkaa kuitenkin maajoukkueen neuvonantajana.

Peliurallaan maailmanmestaruuden vuonna 2006 voittanut Cannavaro jatkaa maajoukkuepestinsä lisäksi Kiinan Superliigassa pelaavan Guangzhou Evergranden päävalmentajana. Hän on valmentanut Kiinassa myös Tianjin Quanjiania ja hän valmensi Evergrandea jo vuosina 2014-15. Cannavaron nykyinen pesti Guangzhou Evergrandessa alkoi toissa vuonna.

Cannavaro on ensimmäistä kertaa Kiinan peräsimessä ensi viikon torstaina China Cupin ottelussa Thaimaata vastaan.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!