Italian nuori tähtihyökkääjä tulistui isälleen: ”Siitä kuuluu kiitos vain ja ainoastaan äitilleni”

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Juventuksen ja Italian A-maajoukkueen hyökkääjä Moise Kean suuttui isälleen Biorou Jean Keanille, jonka mukaan Juventus on hänelle yhä kaksi traktoria velkaa.

Isä Kean kertoi tarinansa Juventuksen lupaamista traktoreista ensimmäisen kerran julkisuudessa kaksi vuotta sitten radiohaastattelussa. Hän toi asian jälleen esille tiistaina Radio Rain haastattelussa.

Moise Kean, 19, pelasi myöhemmin samana päivänä kolmannen ottelunsa Italian A-maajoukkueessa ja iski maalin 6-0-voittoon päättyneessä EM-karsintaottelussa Liechtensteinia vastaan. Hän onnistui maalinteossa myös viime viikolla, kun Italia voitti Suomen karsintojen avausottelussaan 2-0.

– Kiitän jumalaa, sillä tämä on suuri ilonaihe koko perheelle, kommentoi Biorou Jean Kean.

– En ole stadionilla tänään ottelussa Liechtensteinia vastaan, mutta aion katsoa sen baarissa ystävieni kanssa ja kannustaa häntä.

– Hän pelasi Torinossa, mutta lähetin hänet Juveen, koska olen Bianconerin fani.

– Olen todella iloinen hänen puolesta, vaikka minulla onkin ongelma Juventuksen kanssa. He eivät anna minulle enää lippuja heidän stadionilleen. Minä ja Moisen äiti olemme eronneet, ja hän halusi ennen, että poika muuttaisi Englantiin.

– Lupasin Juvelle, että pidän hänet Italiassa, mutta halusin palkkioksi kaksi traktoria. He sanoivat, että se ei olisi ongelma, mutta en ole saanut niitä vielä, ja nyt he eivät enää anna minulle lippuja tai vastaa puheluihini.

Keanin vanhemmat erosivat, kun Moise ja hänen veljensä Giovanni olivat erittäin nuoria. Italialaismedian mukaan veljesten äiti kasvatti käytännössä heidät, eikä siitä ole tarkkaa tietoa, kuinka paljon isä Biorou Jean on ylipäätään yhteydessä Moiseen.

Moise Kean ei katsonut isänsä tiistaisia kommentteja hyvällä ja reagoi niihin sosiaalisessa mediassa.

– Mitkä traktorit? En tiedä, mistä sinä puhut, kommentoi Kean Instagramin Stories-osiossa.

– Siitä kuuluu kiitos vain ja ainoastaan äitilleni, että olen se mies, joka tänä päivänä olen.

– Älä ikinä unohda sitä henkilöä, joka ruokki sinut.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS