Joel Pohjanpalolle ensimmäiset peliminuutit vuoteen – viiletti harjoitusottelussa Ajaxia vastaan

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo pelasi keskiviikkona ensimmäiset minuuttinsa noin vuoteen, kun hänen edustamansa Bayer Leverkusen kohtasi harjoitusottelussa Ajaxin.

Suljettujen ovien takana pelattu ottelu päättyi Leverkusenin 2-1-voittoon. Saksalaisten maaleista vastasivat Karim Bellarabi ja Paulinho, Ajaxin osuman iski Danilo.

Pohjanpalo, 24, pääsi vaihdosta kentälle 77. minuutilla maalintekijä Paulinhon tilalle.

Vakava nilkkavamma on pitänyt Pohjanpalon sivussa tositoimista pitkään. Hän pelasi edellisen virallisen ottelunsa Leverkusenissa 367 päivää sitten ja viimeisimmän maaottelunsa viisi päivää myöhemmin.

Eilen tiistaina Pohjanpalo osallistui Leverkusenin harjoituksiin täysipainoisesti, eikä hyökkääjä säästellyt seuran mukaan itseään tai kammoksunut kaksinkamppailuja laisinkaan.

Pohjanpalo solmi viime vuonna Leverkusenin kanssa jatkosopimuksen, joka ulottaa kauden 2021-22 loppuun. Hän siirtyi saksalaisseuraan vuonna 2013 Helsingin Jalkapalloklubista. Pohjanpalo on käynyt Saksassa lainalla VfR Aalenissa ja Fortuna Düsseldorfissa. Leverkusenin edustusjoukkueessa hän on pelannut 21 ottelua ja tehnyt kahdeksan maalia.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliZlatan kertoo, miksi hän kieltäytyi Manchester Cityn sopimustarjouksesta
Seuraava artikkeliAntti Muuriselta kovaa kritiikkiä Saksan päävalmentaja Joachim Löwin kohuratkaisulle: ”Sahaa tässä kohtaa omaa oksaansa”