KPV vahvisti laitojaan – Viron maajoukkuemies ja comebackia tekevä suomalainen ruotuun

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Veikkausliigaan syksyllä karsintojen kautta noussut KPV tiedottaa kahdesta uudesta pelaajavahvistuksesta. Molemmat liittyvät joukkueeseen testijakson kautta.

Vihreäpaitojen uudet tulokkaat ovat 24-vuotias Maksim Gussev sekä vuotta vanhempi Benno Hanslian. Kummatkin viihtyvät parhaiten kentän laidoilla.

Gussev pelaa KPV:ssä kauden mittaisella lainasopimuksella Viron suurseura FC Florasta. Gussev on voittanut kaksi Viron mestaruutta ja pelannut myös yhdeksän A-maaottelua – kaikki vuosina 2015-2016. Hän lienee käytettävissä jo perjantaisessa Suomen Cupin ottelussa.

– Olen erittäin tyytyväinen, että olen nyt KPV:n pelaaja. Erinomainen joukkue, pelaajat, valmennus ja kannattajat, joiden eteen tulen tekemään kaikkeni että menestymme Veikkausliigassa, Gussev toteaa KPV:n kotisivuilla.

– Pelaajana pidän pallollisena pelaamisesta ja puolustajien haastamisesta sekä pyrin luomaan maalipaikkoja joukkuetovereilleni.

Jyväskylästä lähtöisin olevalla Benno Hanslianilla on 29 ottelun verran kokemusta Veikkausliigasta. Hän siirtyy Kokkolaan JJK:sta. Hanslianin kaksi edellistä kautta ovat menneet pahasti pipariksi vaikeiden vammojen takia, ja nyt hän tekeekin comebackia liigatasolle. Hanslianin sopimus on yksivuotinen.

– Todella onnellinen sopimuksesta ja mahdollisuudesta, jonka KPV on minulle antanut. Näin parin tuskaisen vuoden jälkeen näkyy vähän valoa taas tunnelin päässä. Kova työ on tuonut nyt tänne asti, Hanslian kiittelee.

– Tiedostan kuitenkin, että vielä on vähän matkaa siihen peli- ja huippukuntoon, missä haluan olla. Maltilla ja työnteolla sitä kohti.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS