KPV vahvisti laitojaan – Viron maajoukkuemies ja comebackia tekevä suomalainen ruotuun

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan syksyllä karsintojen kautta noussut KPV tiedottaa kahdesta uudesta pelaajavahvistuksesta. Molemmat liittyvät joukkueeseen testijakson kautta.

Vihreäpaitojen uudet tulokkaat ovat 24-vuotias Maksim Gussev sekä vuotta vanhempi Benno Hanslian. Kummatkin viihtyvät parhaiten kentän laidoilla.

Gussev pelaa KPV:ssä kauden mittaisella lainasopimuksella Viron suurseura FC Florasta. Gussev on voittanut kaksi Viron mestaruutta ja pelannut myös yhdeksän A-maaottelua – kaikki vuosina 2015-2016. Hän lienee käytettävissä jo perjantaisessa Suomen Cupin ottelussa.

– Olen erittäin tyytyväinen, että olen nyt KPV:n pelaaja. Erinomainen joukkue, pelaajat, valmennus ja kannattajat, joiden eteen tulen tekemään kaikkeni että menestymme Veikkausliigassa, Gussev toteaa KPV:n kotisivuilla.

– Pelaajana pidän pallollisena pelaamisesta ja puolustajien haastamisesta sekä pyrin luomaan maalipaikkoja joukkuetovereilleni.

Jyväskylästä lähtöisin olevalla Benno Hanslianilla on 29 ottelun verran kokemusta Veikkausliigasta. Hän siirtyy Kokkolaan JJK:sta. Hanslianin kaksi edellistä kautta ovat menneet pahasti pipariksi vaikeiden vammojen takia, ja nyt hän tekeekin comebackia liigatasolle. Hanslianin sopimus on yksivuotinen.

– Todella onnellinen sopimuksesta ja mahdollisuudesta, jonka KPV on minulle antanut. Näin parin tuskaisen vuoden jälkeen näkyy vähän valoa taas tunnelin päässä. Kova työ on tuonut nyt tänne asti, Hanslian kiittelee.

– Tiedostan kuitenkin, että vielä on vähän matkaa siihen peli- ja huippukuntoon, missä haluan olla. Maltilla ja työnteolla sitä kohti.