Steven Gerrard ei kyennyt enää puolustamaan Alfredo Morelosia: ”Hän petti taas joukkuekaverinsa ja tämän seuran”

© Kuva: Getty Images

Rangersin manageri Steven Gerrard vahvisti, että seura aikoo sakottaa Alfredo Morelosilta viikon palkan kolumbialaishyökkääjän katseltua punaista Glasgow’n suurseurojen derbyssä, Old Firmissä, Celticiä vastaan.

Helsingin Jalkapalloklubin entinen hyökkääjä Morelos, 22, sai sunnuntaina kauden viidennen punaisen korttinsa, kun hän iski kyynärpäällään Celticin Scott Brownia kasvoihin. Ottelua oli tuossa vaiheessa takana noin puoli tuntia ja Celtic johti 1-0. Katso Viafreen video tilanteesta.

Vajaalla pelannut Rangers tuli tasoihin 63. minuutilla Ryan Kentin osumalla.

Myös Celtic pelasi ottelun loppuun kymmenellä pelaajalla Dedryck Boyatan loukkaannuttua, sillä kaikki vaihdot oli jo käytetty. Celtic käänsi kuitenkin ottelun 2-1-voitokseen 85. minuutilla James Forrestin maalilla.

Huuhkajien Glen Kamara pääsi vaihdosta sisään Rangersin keskikentälle 79. minuutilla.

Morelos on iskenyt tällä kaudella jo 29 maalia Rangersille, mutta Gerrardin on enää vaikea hyväksyä kolumbialaisen kohtalokkaita tunteenpurkauksia.

– Minä käsittelen sen (seuran) sisäisesti. Häntä tullaan rankaisemaan, ja rangaistus tulee olemaan taloudellinen, kommentoi Gerrard Sky Sportsin mukaan.

– (Sakko)rahat menevät kannattajille, jotka saapuivat tänne tänään. Minusta se on vain oikein. Hän petti taas joukkuekaverinsa ja tämän seuran.

– Olen kestänyt ja venynyt Morelosin kanssa. Tuota (punaista korttia) en voi puolustaa. Häneltä sakotetaan viikon palkka, ja suosittelen seurajohdolle, että rahat annetaan faneille, jotka olivat tänään paikalla.

– Rakastan häntä yhä ja olen yhä sitä mieltä, että hän on fantastinen pelaaja, ja tulen yhä suojelemaan häntä. Mutta kaikella on rajansa, ja hän oli luultavasti jo ylittänyt sen rajan kohdallani.

– Kurittomuuden on tästä hetkestä lähtien loputtava.

Celtic johtaa Skotlannin Valioliigaa jo 13 pisteen erolla Rangersiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.