Tuore Real Madrid -luotsi Zinédine Zidane joutui vastamaan tiukkoihin kysymyksiin: Mbappé vai Neymar? ”Olisi mahtavaa valmentaa häntä”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin uunituore päävalmentaja Zinédine Zidane asteli perjantaina lehdistön eteen. Kysymyksiä riitti, mutta yksi mielenkiintoisimmista aiheista koski siirtohuhuja.

Real Madridin seurapresidentti Florentino Pérez on tiettävästi luvannut Zidanelle muhkean budjetin ensi kesän siirtoikkunaan, kun Zidane suostui palaamaan vajaan vuoden sapatin jälkeen Los Blancosin peräsimeen. Real tiedotti jo tällä viikolla ensimmäisestä hankinnastaan, kun Éder Militão sapuu ensi kesänä 50 miljoonalla eurolla.

Real Madridiin on odotettavasti yhdistetty muun muassa Paris Saint-Germainin tähtipelaajat Kylian Mbappé ja Neymar. Lehdistö kysyikin Zidanelta molemmista.

– Neymar vai Mbappé? En aio puhua pelaajista, jotka eivät ole minun.

Mutta kuitenkin jotain Zidane totesi:

– Olisi mahtavaa valmentaa Mbappea, kuten kaikkia hyviä pelaajia. Mutta nyt ei ole oikea hetki puhua siitä, Zidane sanoi varovasti.

Toinen kuuma aihe Zidanen pitämässä lehdistötilaisuudessa oli edellisen päävalmentajan, Santiago Solarin, alaisuudessa todella vähäiselle peliajalle jäänyt Isco.

– Isco vain haluaa pelata jalkapalloa, ei muuta. Aion luottaa Iscoon, kuten muihinkin pelaajiin. Minun on tärkeää saada jokainen pelaaja tuntemaan, että he osallistuvat.

Viime kaudella Zidane ei antanut kovinkaan paljon peliaikaa Gareth Balelle, joka lopulta ratkaisi Mestarien liigan voiton upeilla suorituksillaan tultuaan vaihdosta kentälle. Myös Bale lukeutuu Zidanen suunnitelmiin.

– En aio puhua Balen kaudesta tähän mennessä. Vielä on jäljellä 11 ottelua, ja aion luottaa myös häneen. Joudun toistamaan paljon itseäni, mutta Gareth on valmis pelaamaan, Zidane totesi.