UCL: Bayern München – Liverpool | Liverpoolin voitosta kerroin 30,00

Liverpool ja Bayern München ratkaisevat keskiviikkona joukkueiden paremmuuden. Tänään voisi olla hyvä päivä laittaa vierailijat lapulle, sillä pääset lyömään Liverpoolin voittoa kertoimella 30,00.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin. Vaikka Liverpool lähti otteluun esimerkiksi täysin uusitulla toppariparilla, hallitsi se ottelua ja loi huomattavasti enemmän maalintekopaikkoja.

Vain maali jäi silloin puuttumaan. Löytääkö Liverpool ratkaisun avaimet Bayernin kotiluolassa?

Lyö Liverpoolin voittoa kertoimella 30,00 näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos Liverpoolin voitolle. Jos Liverpool voittaa, saat kertoimen 30,00.

Minkälaiset lähtökohdat otteluun on?

Liverpool lähtee otteluun altavastaajana, koska se joutuu nyt vieraisiin. Toisaalta kotijoukkue Bayern ei pääse kohtaamiseen ihan parhaalla mahdollisella miehistöllä. Corentin Tolisso, Kingsley Coman, Thomas Müller ja Joshua Kimmich ovat kaikki sivussa. Lisäksi David Alaba ja Arjen Robben ovat kärsineet erilaisista vaivoista.

Liverpoolin terveystilanne on sen sijaan paljon parempi. Erityisesti Virgil van Dijkin paluu toppariosastolle myös Bayernia vastaan on mieluinen uutinen. Kokoonpanon osalta Liverpool saa jalkeille aika lailla ykkösmiehistön. Naby Keita puuttuu esimerkiksi joukkueesta, mutta hänelle löytyy kyllä päteviä korvaajia.

Liverpool on kertoimien valossa nyt altavastaaja jatkoon, mutta pelillisesti joukkue oli kyllä edellisessä kohtaamisessa selkeästi parempi. Illan suurin kysymys onkin, että pystytäänkö nyt tekemään paikoista maalit? Esimerkiksi Sadio Mané lienee nähnyt painajaisia edellisen kohtaamisen viimeistely-yrityksistään. Bayernin vieraana paikkoja tulee vähemmän, joten viimeistelyn on oltava terävämpää.