Zlatan kertoo, miksi hän kieltäytyi Manchester Cityn sopimustarjouksesta

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Ruotsalainen jalkapalloikoni Zlatan Ibrahimović kertoo Mirror-lehdelle, kuinka hän kieltäytyi Manchester Cityn sopimustarjouksesta tämän vuosikymmenen alussa.

Ibrahimović oli tyytymätön Pep Guardiolan alaisuudessa Barcelonassa, ja isoja satsauksia tehnyt City halusi hänestä kärkiparin Carlos Tévezille.

Kärkipelaaja päätyi kuitenkin lainasopimuksella Milaniin, koska hänen mielestään siirtyminen Cityyn olisi ollut liian iso riski.

– Minulla oli mahdollisuus mennä Manchester Cityyn ollessani Barcelonassa, mutta sillä hetkellä Barcelonassa minun piti löytää onnellisuus, Ibrahimović sanoo.

– Italiaan palaaminen, olin onnellinen Italiassa, ja tiesin olevani onnellinen, jos palaan takaisin. En tiennyt, olisinko ollut onnellinen Cityssä, koska se on erilainen haaste. Olisin ollut uudessa seurassa, jota myös Milan oli. Tunsin kuitenkin kaupungin, koska olin viettänyt kolme vuotta Interissä. Tunsin maan, joten valitsin hiukan turvallisemman vaihtoehdon.

Ibrahimović siirtyi vuonna 2016 PSG:stä Cityn paikalliskilpailijan Manchester Unitedin riveihin. Tätä nykyä hän edustaa Los Angeles Galaxyä.

Lähde: FourFourTwo

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliEx-valioliigapelaaja pidätetty epäiltynä huumeiden salakuljetuksesta
Seuraava artikkeliJoel Pohjanpalolle ensimmäiset peliminuutit vuoteen – viiletti harjoitusottelussa Ajaxia vastaan