Antonio Conte ei ole valmentanut tällä kaudella missään saatuaan Chelseasta lähtöpassit yhdeksän kuukautta sitten. Kolme Serie A -mestaruutta ja yhden valioliigatittelin voittanut Conte on epäilemättä valmentajamarkkinoilla edelleen haluttu nimi.

Nyt 49-vuotias Conte alkaa olla valmis palailemaan töihin. Italialaismediassa häntä on ehdotettu AS Roman tai Internazionalen luotsiksi, mutta tiistaina Corriere dello Sport kertookin yllättäen, että Bayern München on valmistelemassa Contelle sopimustarjousta.

Bayernia valmentaa tällä hetkellä kroatialainen Niko Kovac, jonka sopimus kattaa vielä seuraavatkin kaksi kautta. Tulokset ovat jättäneet kuitenkin toivomisen varaa. Mestarien liigassa Bayern ei selviytynyt puolivälieriin, eikä kotimaan kentilläkään ole nähty totuttua ylivoimaa.

Corriere dello Sport

@CorSport
La prima pagina del Corriere dello Sport-Stadio ⤵️

-Huevos! | #Juve, serve un'altra notte da #Ronaldo
-Il #Bayern su #Conte

Leggi le altre notizie su fal.cn/AADF

Conte valitsisi uudeksi seurakseen mieluusti Bayern Münchenin, sillä hän haluaa tiettävästi välittömästi joukkueeseen, joka voi taistella mestaruuksista. Inter Milanille ja AS Romalle hänen palkkapyyntönsä on tiettävästi liian korkea. Conten kerrotaan pyytävän palkakseen 10 miljoonaa euroa, nettona. Inter maksaa nykyiselle valmentajalleen Luciano Spallettille 4,5 miljoonaa euroa ja Roma Eusebio di Francescolle 3 miljoonaa euroa.

Bayern maksoi vuosina 2013-2016 Pep Guardiolalle palkkaa, joka liikkui suunnilleen samassa hintaluokassa.