Benfican huippulupauksen João Félixin agentti Jorge Mendes tapaa tänään tiistaina Juventuksen urheilutoimenjohtajan Fabio Paraticin keskustellakseen siirrosta, kertoo AS.

Hyökkäyksen eri rooleissa viihtyvä Félix, 19, on noussut pikavauhdilla eurooppalaisen jalkapalloväen tietoisuuteen tällä kaudella. Hän on pelannut Benficassa 37 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 16 osumaa ja antanut yhdeksän maalisyöttöä.

AS:n mukaan Benfica haluaa kultakimpaleestaan jopa 120 miljoonaa euroa, mutta se ei ole säikäyttänyt Juventusta. Italian suurseuran etuna neuvotteluissa on, että Félix haluaa pelata maanmiehensä ja idolinsa Cristiano Ronaldon kanssa. Portugalilaishyökkääjä Ronaldo, 34, siirtyi Juventukseen viime kesänä Real Madridista.

Félixin agentti Mendes ja Juve-pomo Paratici tekivät yhteistyötä jo viime kesänä juurikin Ronaldon sekä toisen portugalilaisen, laitapuolustaja João Cancelon siirroissa seuraan.

Tuttosport kertoi viikonloppuna, että Juventus on valmis myymään argentiinalaishyökkääjä Paulo Dybalan rahoittaakseen Félixin hankinnan. AS:n mukaan Dybalan tuleva osoite saattaa olla Bayern München.