Benfican puheenjohtaja ei aio luopua suurseurojen havittelemasta teinitähdestä: ”Kukaan ei lähde”

© Kuva: Getty Images

Benfican puheenjohtaja Luis Filipe Vieiran mukaan seura ei aio myydä superlupaus Joao Felixiä tulevana kesänä. 19-vuotias hyökkääjälahjakkuus on tehnyt tällä kaudella 18 maalia kaikissa kilpailuissa Portugalin liigan sarjakärjen väreissä.

Felixin sopimuksessa on 120 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Real Madrid, Atlético Madrid, Juventus ja Manchester United ovat olleet jokainen huippukuntoisen nuorukaisen perässä.

Benfica on mediatietojen mukaan yrittämässä nostaa ulosostohintaa 200 miljoonaan euroon.

– He nuoret jotka ovat nyt osana edustusjoukkuettamme. Benfica aikoo pitää huolen, ettei kukaan heistä lähde, Vieira sanoi ESPN:lle.

– Voin vakuuttaa kaikille Benfican kannattajille sen. Olen yksi tämän projektin suurimpia mentoreita. Teen kaikkeni varmistaakseni, ettei kukaan jätä seuraa tänä vuonna tai seuraavana vuonna, jos se vain on mahdollista.

Felixin nykyinen sopimus Benfican kanssa ulottuu vuoteen 2023 saakka. Portugalilainen vihjasi aiemmin haaveistaan siirtyä suurempaan seuraan.

– Unelmani on aina ollut pelata yhdessä Euroopan suuremmista seuroista. Espanja vai Englanti? Sanoisin ennemmin Espanja, Felix sanoi maaliskuussa Marcan haastattelussa.