Eurooppa-liigassa maalirikas ilta – välieräparit selvillä

© Kuva: Getty Images

Eurooppa-liigassa ratkottiin torstaina välieriin jatkajat ja nähtiin 12 maalia.

Chelsea-Slavia Praha 4-3 (5-3)

Chelsea lähti kotiotteluunsa Slavia Prahaa vastaan 1-0-johdossa. Peli vaikutti ratkenneen jo reilun vartin jälkeen, kun Chelsea oli iskenyt kolmesti. Ensin Pedro siirsi isännät maalin johtoon hienon syöttökuvion päätteeksi. Hän oli vahvasti mukana myös Chelsean toisessa osumassa. Pedron laukaus kimposi tolpasta ja Slavian Simon Delistä maaliin. 3-0-maalin Pedro syötti Olivier Giroud’lle.

Slavia kavensi 26. minuutilla Tomáš Součekin osumalla, mutta Pedro iski heti perään Chelsean neljännen.

Tšekkiläisvieraat tulivat kuitenkin toiselle jaksolle ryminällä. Kavennuksen syöttänyt Petr Ševčík iski kymmeneen minuuttiin kaksi maalia ja toi Slavian vielä mukaan peliin.

Jatkopaikkaa varten Slavia olisi tarvinnut vielä kaksi maalia, joita ei ikinä syntynyt.

Eintracht Frankfurt-Benfica 2-0 (4-4)

Eintracht Frankfurt lähti kotonaan jahtaamaan Benfican etumatkaa. Ensimmäinen osa päättyi Portugalissa 4-2 Benfican hyväksi.

Saksalaisten kiri käynnistyi 36. minuutilla. Mijat Gaćinovićin kuti kilahti tolppaan, mutta irtopallossa oli ensimmäisenä paikalla Filip Kostić, joka laittoi pelivälineen sisään. Uusinnat paljastivat, että osuma olisi pitänyt hylätä paitsiona.

Frankfurt iski toistamiseen 67. minuutilla. Maalivahti Kevin Trappin pitkä avaus tuotti vaikeuksia Benficalle, joka ei saanut palloa millään puolustusalueeltaan pois. Lopulta peliväline pomppi Sebastian Rodelle, joka pommitti sen rangaistusalueen tuntumasta sisään.

Eintracht Frankfurt eteni jatkoon vierasmaalisäännön turvin.

Napoli-Arsenal 0-1 (0-3)

Arsenal otti ensimmäisessä osaottelussa kotonaan vakuuttavan 2-0-voiton eikä suostunut päästämään maalia myöskään Italiassa.

Ottelun ainokaisen iski 36. minuutilla Alexandre Lacazette. Hän laukoi vapaapotkun voimalla sisään noin 25 metristä. Napolin maalivahti Alex Meret jähmettyi maaliviivalla paikalleen.

Hieman ennen Arsenalin maalia Napolin Arkadiusz Milik oli laittanut pallon verkkoon toisessa päädyssä, mutta osuma hylättiin paitsion takia.

Valencia-Villarreal 2-0 (5-1)

Valencia oli järjestellyt itsensä hyvään asemaan iskemällä avasosassa kolme vierasmaalia. Kotijoukkue laittoi otteluparin viimeistään pakettiin 13. minuutilla, kun Gonçalo Guedes taisteli pallon itselleen Carlos Baccalta ja keskitti sen Toni Latolle, joka jatkoi pelivälineen suoraan syötöstä verkkoon.

Kuolettava osuma tuli toisella puoliajalla. Guedes hankki Valencialle loistavasta paikasta vapaapotkun ja Daniel Parejo täräytti pallon muurin kautta sisään.

Välierät

Välieräparit ovat Arsenal-Valencia ja Eintracht Frankfurt-Chelsea. Välierät pelataan 2. ja 9. toukokuuta. Loppuottelu pelataan Azerbaidžanin pääkaupungissa Bakussa 29. toukokuuta.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!