Gonzalo Higuaín pelkää fanien kritiikkiä yli kaiken – lukittautuu usein kotiinsa suojaan

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Real Madridia ja Juventusta edustanut argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuaín paljasti pelkäävänsä fanien kritiikkiä niin paljon, että hänellä on tapana lukittautua kotiinsa epäsuotuisan arvioinnin välttämiseksi.

Higuaín on joutunut uransa aikana jatkuvan arvostelun ja piikittelyn kohteeksi. Nykyisessä lainaseurassaan Chelseassa hän on saanut kritiikkiä palattuaan Maurizio Sarrin alaisuuteen viime tammikuussa. Argentiinalaishyökkääjä on onnistunut tekemään vain kolme maalia 10 valioliigaottelussa.

31-vuotias Higuaín ei voi ymmärtää, miten pelaajat eivät voi mennä ulos ilman että he saavat joltain kannattajalta kuraa niskaansa.

– Valitettavasti päätän aina jäädä kotiin, sen sijaan että menisin ulos kaduille, peläten sitä mitä he saattavat sanoa minulle, Higuaín kertoi ESPN:lle.

– Ulkona liikkuu niin paljon ihmisiä jotka ovat tehneet niin paljon pahoja asioita, ja jotka kävelevät ympäriinsä ilman minkäänlaista häpeää.

– Ja heidän sijaan me – jotka eivät olet tappaneet ketään, jotka tekevät asioita hyvin ja ovat lähtökohtaisesti vain urheilijoita – miksemme me voi kävellä ympäriinsä iloisina?

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!