Inter-luotsi debytoi päävalmentajana entisellä kotistadionillaan: ”Varmasti tunteikas peli minulle”

© Kuva: Juha Tamminen

Tänään se on täällä. Veikkausliigan kausi 2019 käynnistyy kahdella ottelulla, kun Inter matkustaa HJK:n vieraaksi Helsinkiin ja RoPS vierailee Kuopiossa KuPS:n vieraana.

Sarja-avaus Töölössä on sikälikin mielenkiintoinen, että vastakkain asettuvat toisilleen kaksi hyvin tuttua valmentajaa. Päävalmentajauraansa FC Interissä aloittava José Riveiro kun toimi edelliset vuodet HJK:ssa Mika Lehkosuon apulaisvalmentajana.

– Minulla oli hienot 2,5 vuotta HJK:ssa ja suhteeni sekä seuraan että moniin työntekijöihin on edelleen erityinen. Huominen ottelu on varmasti tunteikas minulle, mutta se on sitä jo pelkästään kauden avausotteluna, eikä HJK-aikani takia, Riveiro kommentoi tuntojaan Interin kotisivuilla.

– Olen todella motivoitunut aloittamaan ja valmis kantamaan vastuuni. Minusta olimme todella onnekkaita, koska meillä on mahdollisuus olla mukana avauspäivän ottelussa, joka pelataan hyvissä puitteissa ja toivottavasti hyvän yleisömäärän edessä. Olemme valmiita ottamaan haasteen vastaan.

HJK ei ole hävinnyt Interille kahden edellisen veikkausliigakauden aikana, ja vaikeaa turkulaisilla on ollut etenkin Helsingissä. Suomen Cupissa Inter on kuitenkin niskan päällä. HJK nujertui viime vuonna Suomen Cupin finaalissa Töölössä, ja tällä kaudella viimeksi Helmikuussa Veritas Stadionilla.

– En tiedä, onko edessämme huomenna vielä kauden vaikein ottelu, mutta varmuudella HJK luo sellaisia ongelmia kentällä, joita kaikki joukkueet eivät luo. Vastapuolella olleena tiedän kuitenkin, että HJK:n vieraana pelaaminen tuo ylimääräistä motivaatiota ja toisaalta taas vähentää menestyspaineita vierasjoukkueelta, espanjalaisluotsi Riveiro arvioi ennakkoasetelmia.

Veikkausliigan kaikki ottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.