IS: RoPS:lle surkeita uutisia loukkaantumisrintamalta: ”Hän palaa todennäköisesti Caeniin”

© Kuva: Juha Tamminen

RoPS sai veikkausliigakauteensa keskiviikkona iloisen alun, kun se nousi ottelun lisäajalla 2-2 -tasapeliin KuPS:ia vastaan Kuopiossa. Kotiavauksesta ei kuitenkaan pisteitä herunut, vaan Honka haki pisteet Rovaniemeltä maalein 2-1.

Viime kauden hopeajoukkue RoPS:n valmistautuminen kauteen on ollut vaikea, sillä muun muassa seuran värväämät kolme ghanalaisnuorukaista eivät päässeet maahan ajoissa siirtoikkunan puitteissa viisumiongelmien takia. Loukkaantumisiakin on ollut joukkueessa läjäpäin, ja tuorein huono uutinen koskeekin juuri tätä osastoa.

RoPS sai alkukauden ajaksi ryhmäänsä täsmävahvistuksen, kun tuulennopea laituri Timo Stavitski palasi joukkueeseen puolen kauden lainapestillä ranskalaisesta SM Caenista. Stavitski ei kuitenkaan ole pelannut peliäkään RoPS:ssa tällä rupeamalla eikä näillä näkymin taida pelatakaan.

- Stavitski joutuu leikkausoperaatioon ja palaa todennäköisesti Caeniin, RoPS:n valmentaja Toni Koskela kertoi Honka-pelin jälkeen Ilta-Sanomien mukaan (IS:n koko juttu luettavissa täällä).

- Meillä on nyt tarvetta useammalle pelaajalle, mutta emme voi ottaa sikaa säkissä. Siirtoikkuna sulkeutuu keskiviikkona 10. huhtikuuta, mutta sopimuksettoman pelaajan voi värvätä sen jälkeenkin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.