Suomeen palannut tehopuolustaja jatkoi hulppeaa maaliputkeaan Rovaniemellä – Hongalta vakuuttava startti

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Veikkausliigan suosikkeihin kuuluva FC Honka avasi kautensa näyttävällä vierasvoitolla Rovaniemeltä. 2-1-kaadossa RoPS:sta hahmoksi nousi laitapuolustaja Gideon Baah, joka jatkoi tehokasta alkuvuottaan.

Baah’n viimeistelemä voittomaali oli miehen kolmas peräkkäinen. Javi Hervásin vapaapotkun jälkeen pallon verkkoihin ohjannut ghanalainen osui myös espoolaisten kahdessa viimeisessä Suomen Cupin ottelussa.

Hongan avausmaalin viimeisteli komean syöttökuvion päätteeksi espanjalaishyökkääjä Borjas Martín. RoPS:lla maalinteossa onnistui ottelun loppupuolella vastaiskusta Suomen nuorten maajoukkuepelaaja Niklas Jokelainen.

Baah palasi Espooseen tammikuussa ilmaiseksi valkovenäläisen FK Homelin riveistä. 27-vuotias huippupuolustaja pelasi viimeksi Hongassa kauden 2013.

Baah pelasi viimeksi Suomessa kaudella 2016 HJK:n riveissä.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!