Kaikki tähdet eivät välttämättä jätä Ajaxia – ”Olen aina ollut todella nirso”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ajaxin joukkue ja pelaajat ovat nyt kaikkien huulilla.

Amsterdamilaisseura selviytyi vastoin odotuksia Mestarien liigan välieriin kaataen matkalla Real Madridin ja Juventuksen. Ajax aloitti kilpailussa jo toiselta karsintakierrokselta. Hollannin pääsarjassa Eredivisiessä se kamppailee mestaruudesta PSV Eindhovenin kanssa.

Kuluvan kauden jälkeen Ajaxin joukkueen odotetaan muuttuvan suuresti. Barcelona hankki jo keskikenttäpelaaja Frenkie de Jongin, joka siirtyy Espanjaan kesällä. Toinen todennäköinen lähtijä on Ajaxin kapteeni ja toppari Matthijs de Ligt, jota viedään huhuissa kaikkiin suurseuroihin.

De Ligt on vienyt keväällä suurimmat otsikot, mutta Ajaxissa riittää lahjakkuuksia muille myytäväksi.

Marokkolaistaituri Hakim Ziyech on kuulunut Eredivisien parhaimpiin pelaajiin jo monen vuoden ajan, mutta siirto isompiin ympyröihin ei ole vielä toteutunut.

Kuluvalla kaudella Ziyech on ollut jälleen pitelemätön. 42 ottelua, 19 maalia, 20 maaliin johtanutta syöttöä.

Hyökkäyksen eri rooleissa viihtyvällä Ziyechillä riittää huhujen mukaan ottajia ympäri Eurooppaa, mutta hän ei vielä tiedä, haluaako lähteä mihinkään. Marokkolainen on asettunut Ajaxiin ja Amsterdamiin hyvin.

– Kaikki on mahdollista, kommentoi Ziyech Inside Ajaxille.

– Olen aina ollut todella nirso. Pitäisi olla seura, jonka takia olisin valmis jättämään Ajaxin, ja se ei tapahdu tuosta vain.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!