Kansa on puhunut – Teemu Pukin suosio sarjan parhaaksi pelaajaksi musertavan ylivoimaista

© Kuva: Getty Images

Sunnuntai-iltana järjestettävässä EFL Awards -gaalassa selviää, valitaanko mahtavan kauden pelannut suomalaishyökkääjä Teemu Pukki Englannin mestaruussarjan kauden parhaaksi pelaajaksi. Pukki on yksi kolmesta ehdokkaasta yhdessä Sheffield Unitedin Billy Sharpin ja Birminghamin Che Adamsin kanssa.

Ainakin kansan keskuudessa Norwichissa maaleja mättävän Pukin suosio on taattu. Sarjan virallisella Twitter-tilillä kysyttiin some-käyttäjien kantaa sarjan parhaaksi pelaajaksi, ja tämän jutun kirjoitushetkellä (7.4. klo 21) Pukki oli kahminut äänistä peräti 60 prosenttia. Billy Sharp oli saanut 29 prosenttia äänistä ja Adams 11. Äänestäjiä oli tällöin 3 327.

Arvostettu FourFourTwo -lehti valitsi jo aiemmin Pukin kauden parhaaksi pelaajaksi. Viime viikolla 29 vuotta täyttänyt Pukki on tehnyt Norwichille tämän kauden Mestaruussarjassa 26 maalia ja syöttänyt 10. Hän johtaa sekä sarjan maalitilastoa että tehotilastoa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.