Kiinnittikö Atlético maailman parhaan maalivahdin? Käsittämätön nollapelitilasto

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid tiedotti keskiviikkona erittäin tärkeästä jatkosopimuksesta. Seura löysi yhteisymmärryksen jatkosta luottovahtinsa Jan Oblakin kanssa. 26-vuotias slovenialainen pani nimensä paperiin, joka pitää hänet Atléticossa kesään 2023 saakka.

– Olen erittäin iloinen jatkosopimuksen allekirjoittamisesta. Puolustan näitä värejä parhaiden kykyjeni mukaan ja jatkan kovaa työntekoa, Oblak kommentoi sopimustaan.

Oblak siirtyi Atlético Madridiin Benficasta kesällä 2014 ja pelaa Atléticossa siten viidettä kauttaan. Häntä pidetään yleisesti yhtenä maailman parhaista maalivahdeista, ja tilastotkin puoltavat osaltaan väitettä. Oblak on pitänyt uskomattomasti maalinsa puhtaana 115 pelissä kaikkiaan 203 Atléticossa pelaamastaan ottelusta. Rangaistusalueen ulkopuolelta hän on päästänyt taakseen tällä kaudella vain yhden maalin.

Oblak on saanut meriitteinä ansioistaan kolme kertaa peräkkäin Zamora-palkinnon, joka ojennetaan La Ligan vähiten maaleja päästäneelle maalivahdille. Hänet on valittu myös Mestarien liigan vuoden joukkueeseen kausina 2015-2016 ja 2016-2017, sekä Slovenian parhaaksi jalkapalloilijaksi neljästi peräkkäin vuosina 2015-2018.

AS:n mukaan Oblakin uuden sopimuksen ulosostohinta on 120 miljoonaa euroa, ja miehen vuosipalkka 10 miljoonaa euroa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.