Kortit viuhuivat Seinäjoella – SJK:lle kaksi punaista viimeisillä hetkillä, Ilves nousi toiseksi

© Kuva: Juha Tamminen
Eurooppa-liigassa Sevilla matkaa Romaniaan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Ilves voitti maanantaina Seinäjoen Jalkapallokerhon 1-0 Veikkausliigassa. Ottelu pelattiin OmaSp Stadionilla.

Moshtagh Yaghoubi oli täräyttää pallon vapaapotkusta sisään vajaan vartin kohdalla. Rangaistusalueen tuntumasta lähtenyt laukaus meni vain hieman tolpasta ohi.

Hetkeä myöhemmin Yaghoubi otti ottelun ensimmäisen keltaisen kortin. Hän menetti pallon omalla puoliskollaan ja joutui rikkomaan Tiemoko Fofanaa. Seuranneessa vapaapotkussa Fofana taas rikkoi SJK:n maalivahtia Jesse Östiä. Hän tuli tilanteeseen reippaasti myöhässä ja osui Östiin, jolla oli jo pallo käsissään. Fofanakin sai teostaan varoituksen.

Keltaista katselivat avausjaksolla myös SJK:n Trevor Elhi ja Mehmet Hetemaj sekä Ilveksen Yusif Daouda Moussa.

Kotijoukkue oli ensimmäisellä puoliajalla hitusen aktiivisempi, mutta ei laittanut Ilveksen maalivahti Mika Hilanderia torjuntatöihin. Tauolle mentäessä SJK johti maalintekoyrityksiä 4-2.

Ottelu jatkui rikkonaisena myös toisella jaksolla. Jälkimmäisen puolikkaan ensimmäinen kortti nousi jo 52. minuutilla, kun Tuure Siira rikkoi Sergei Eremenkoa keskikentällä.

Seuraavaksi Paul Emile Tendeng petasi paikan Moussalle, jonka sisäsyrjäsijoitus painui kuitenkin sivuverkkoon.

Reilun tunnin kohdalla Ilves siirtyi johtoon. Vieraat saivat rangaistusalueen tuntumasta vaapotkun, jonka Lauri Ala-Myllymäki ampui hienosti sisään. 0-1.

Eremenko oli yllättää Hilanderin kaukolaukauksellaan, mutta tamperelaistorjuja venyi näyttävään pelastukseen.

Ottelua oli noin vartti jäljellä, kun Ilves pääsi hyökkäämään kolmella kahta vastaan, mutta SJK:n puolustus ehti juuri ja juuri Fofanan vedon tielle.

Ala-Myllymäki heilutti verkkoja myös toistamiseen. Kadio menetti pallon alimpana pelaajana Tendengille, jonka syöttö kuitenkin viipyi. Ala-Myllymäki laittoi pallon maaliin, mutta avustavan lippu nousi paitsion merkiksi.

Hetkeä myöhemmin Kadio lensi pihalle, kun hän rikkoi pallontavoittelutilanteessa Aleksi Tarvosta. Kadio osui kädellään Tarvosen kasvoihin ja sai toisen keltaisen korttinsa. Koko SJK:n pelaajisto ja vaihtopenkki kävi todella kuumana. Denis Oliinyk sai samassa tilanteessa suunsoitosta varoituksen.

Lisäaikaa ehdittiin pelata vain muutama sekunti, kun SJK joutui jo kahden vajaalle. Dani Hatakka nappasi illan toisen varoituksensa ja lensi suihkuun. Ensimmäisensä hän sai vain kymmenen minuuttia aikaisemmin.

Varoituksia nähtiin yhteensä peräti 12 kappaletta.

Ilvekseltä hylättiin myös toinen osuma. Jair oli paitsiossa laittaessaan pallon verkkoon.

SJK on nyt voittanut kaksi ottelua, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kerran. SJK on kolmantena seitsemällä pisteellä. Kaksi voittoa ottanut ja yhden tasapelin pelannut Ilves on toisena seitsemällä pisteellä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Eurooppa-liigassa Sevilla matkaa Romaniaan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!