Levisikö Drake-kirous Amerikasta eurofutikseen? – AS Romalta hauska reaktio

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HIFK - SJK overilla!

ESPN aprikoi sivuillaan, onko eurooppalaiseen jalkapalloiluun levinnyt pohjoisamerikkalaista urheilua värittänyt ”Drake-kirous”. Sivuston mukaan joukkueet, joita kanadalaisräppäri Drake kannattaa – tai joiden pelaajia hän lähestyy – on tuomittu jäämään vaille menestystä.

Oman osansa Drake-kirouksesta ovat saaneet muun muassa koripallojoukkueet Kentucky Wildcats ja Toronto Raptors, sekä yksilöurheilijoista vapaaottelija Conor McGregor.

Drake on aloittanut äskettäin kiertueensa Euroopassa, ja niin Arsenal, Crystal Palace ja PSG hävisivät heti, kun laulaja tapasi jonkun joukkueen tähtipelaajista. Arsenalin johtohahmoista Draken vierellä poseerasi Pierre-Emerick Aubameyang, ja kun PSG:n laitapakki Layvin Kurzawa vieraili Draken konsertissa, taipui PSG pahimpaan tappioonsa 19 vuoteen (1-5 sarjakakkosta Lilleä vastaan).

Draken Euroopan-kiertue jatkuu vielä huhtikuun loppuun, joten nyt mantereen futisseuroissa pelätään kirouksen jatkumista. Serie A:n viidentenä majaileva ja Mestarien liiga -paikasta taisteleva AS Roma ottikin asiaan hauskan näkökannan.

– Kaikkia Roman pelaajia kielletään ottamasta valokuvia Draken kanssa kauden loppuun asti, Roman Twitterissä kirjoitettiin.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HIFK - SJK overilla!