ESPN aprikoi sivuillaan, onko eurooppalaiseen jalkapalloiluun levinnyt pohjoisamerikkalaista urheilua värittänyt ”Drake-kirous”. Sivuston mukaan joukkueet, joita kanadalaisräppäri Drake kannattaa – tai joiden pelaajia hän lähestyy – on tuomittu jäämään vaille menestystä.

Oman osansa Drake-kirouksesta ovat saaneet muun muassa koripallojoukkueet Kentucky Wildcats ja Toronto Raptors, sekä yksilöurheilijoista vapaaottelija Conor McGregor.

Drake on aloittanut äskettäin kiertueensa Euroopassa, ja niin Arsenal, Crystal Palace ja PSG hävisivät heti, kun laulaja tapasi jonkun joukkueen tähtipelaajista. Arsenalin johtohahmoista Draken vierellä poseerasi Pierre-Emerick Aubameyang, ja kun PSG:n laitapakki Layvin Kurzawa vieraili Draken konsertissa, taipui PSG pahimpaan tappioonsa 19 vuoteen (1-5 sarjakakkosta Lilleä vastaan).

Arsenal

@Arsenal
🔥 @Aubameyang7 x @Drake

📸 aubameyang97 on IG

Draken Euroopan-kiertue jatkuu vielä huhtikuun loppuun, joten nyt mantereen futisseuroissa pelätään kirouksen jatkumista. Serie A:n viidentenä majaileva ja Mestarien liiga -paikasta taisteleva AS Roma ottikin asiaan hauskan näkökannan.

– Kaikkia Roman pelaajia kielletään ottamasta valokuvia Draken kanssa kauden loppuun asti, Roman Twitterissä kirjoitettiin.

AS Roma English

@ASRomaEN
All Roma players banned from taking photos with Drake until the end of the season