Luotto palailemassa: edellisissä peleissä vaihtopenkillä, tänään Juventuksen kapteenina?

© Kuva: Getty Images

Juventus tavoittelee tänään Mestarien liigan välieräpaikkaa, kun se kohtaa kotikentällään Amsterdamin Ajaxin. Vanhalla Rouvalla on otteluun pieni etulyöntiasema, sillä avausosa Hollannissa päättyi 1-1, vaikka Ajax olikin pelissä hallitseva osapuoli.

Juventuksen kokoonpanosta on suurella todennäköisyydellä sivussa kroatialainen Mario Mandzukic, joka kärsii polvivaivasta. Valmentaja Massimiliano Allegri ei paljastanut vielä varmuudella, kuka Mandzukicin paikan voisi kentällä ottaa.

– Kukako Mandzukicin korvaa? Moise Kean tai Paulo Dybala saattavat pelata, tai sitten ei kumpikaan heistä. Katsotaan.

– Voimme käyttää myös Joao Canceloa tai Mattia De Scigliota, mutta katsotaan. He kaikki ovat terveitä ja pelikunnossa, Allegri pyöritteli.

Juventuksen kapteenina toimii tavallisesti toppari Giorgio Chiellini, mutta illan Ajax-pelistä konkari on todennäköisesti sivussa. Allegri otti kuitenkin kaiken varalta Chiellinin mukaan kokoonpanoon siltä varalta, että hän ehtisikin ajoissa pelikuntoon. Todennäköisesti kapteeninnauha päätyy kuitenkin jonkun muun käsivarteen.

– Jos Dybala pelaa, hän on kapteeni. Jos ei pelaa, niin sitten Leonardo Bonucci, Allegri kuittasi ytimekkäästi.

Juventukselle viime kaudella mahtavat 22 Serie A -maalia tykittänyt Dybala on saanut viime aikoina tyytyä useasti vaihtopelaajan rooliin. Helmikuun alusta lukien argentiinalainen on ollut useammin Juventuksen vaihtopenkillä kuin aloituskokoonpanossa pelien käynnistyessä.

Dybala aloitti vaihdossa myös Juventuksen kaksi edellistä Mestarien liiga -peliä, mutta tänään tarjolla saattaa olla kapteenin vastuu. Muutaman kerran tämän kauden aikana 25-vuotias Dybala on Juventuksen kapteenina tosin jo toiminutkin. Tällä kaudella sarjaotteluissa maaleja on syntynyt vain viisi, ja Mestarien liigassa sama määrä.

Ottelu Juventus-Ajax alkaa kello 22 ja on nähtävissä C Moren kanavilla.

Lähde: Calciomercato


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.