Man Utd – Man City: Unitedista ei Cityn pysäyttäjäksi

Valioliiga
Manchester United – Manchester City
Keskiviikko 24.04 klo 22:00

Manchester City jatkaa kilpajuoksua Valioliigan mestaruudesta Liverpoolin kanssa. Keskiviikkona tiedossa on mielenkiintoinen derby rakasta vihollista Manchester Unitedia vastaan. Unelma Mestarien liigan voitosta meni murskaksi Tottenhamia vastaan, joten Valioliigan mestaruudella on entistä suurempi merkitys kauden onnistumista arvioitaessa – Pep Guardiolan miehistöllä ei ole varaa pistemenetyksiin. Illan isännillä on omat haasteensa, sillä kuherruskuukaudet Ole Gunnar Solskjaerin kanssa ovat ohi ja United on palannut tavallisten kuolevaisten joukkoon. Top 4 -paikasta on vielä kova kisa.

Manchester United oli sunnuntaina suoraan sanottuna kelvoton Evertonia vastaan. Joukkue jäi telineisiin, eikä saanut otetta missään vaiheessa. Solskjaer joutuu miettimään, miten Cityä vastaan saataisiin jälleen remeli päälle. Kokoonpanopuolella helpottaa hieman: Luke Shaw palaa pelikiellosta ja Ander Herrera sekä Alexis Sanchez ovat tekemässä paluuta tositoimiin. Muutoksia sunnuntaina flopanneeseen kokoonpanoon on siis tiedossa.

City sai Tottenhamista revanssin lauantaina ja joukkueella on tähän peliin päivän pidempi lepoaika kuin isännillä. Jobinpostia Guardiola sai Kevin De Bruynen loukkaantumisen muodossa. On hyvin epätodennäköistä, että De Bruyne pelaisi keskiviikkona. Muutoin Cityn terveystilanne on hyvä. Joka tapauksessa Guardiola saattaa hyvinkin harrastaa rotaatiota tässä pelissä. Aikaisemmin tällä kaudella City voitti Unitedin 3-1 ja joukkueiden tasoeroa voisi kuvailla tässä ottelussa valtavaksi.

Vetosuositus

Manchester United on kevään tullen taantunut, eikä Petsipappa usko sen olevan isossa roolissa Cityn mestaruusmahdollisuuksien torppaamisessa. City on keskiviikkona jättisuosikki ja vetosuosituksena on Aasialaiset linjat, Manchester City -1.5 kertoimella 2,25. Vedon voittaminen vaatii siis vähintään Cityn kahden maalin voiton.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Manchester United – Manchester City ja kohteeseen Aasialaiset linjat, Manchester City -1,5. Jos Manchester City voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 225 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Manchester City voittaa maalilla, peli päättyy tasan tai Manchester United voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.